Σετ Ψωμιέρα Με Δοχεία Καφέ, Ζάχαρης Και Τσάι 4 τμχ Edenberg EB-99

Edenberg Σετ ψωμιέρα με δοχεία καφέ, ζάχαρης και τσάι 4 τμχ EB-99

ΠερισσότεραShow less
45,82 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
EB-99
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Σετ ψωμιέρα με δοχεία καφέ, ζάχαρης και τσάι 4 τμχ Edenberg EB-99

Η Edenberg εμπνέεται από τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και, παραμένοντας πιστή στα υψηλά standards αισθητικής της, προμηθεύει το σπίτι σας με πρακτικά και κομψά προϊόντα που θα δώσουν λύσεις στις καθημερινές σας ανάγκες. 

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση της κουζίνας σας και απολαύστε το πρωινό σας με μικρές κομψές νότες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Άλλωστε, η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται.

Το σετ αποτελείται από μία ψωμιέρα και 3 δοχεία για αποθήκευση του καφέ, της ζάχαρης και του τσάι. Όλα τους συνδυάζουν τη στιβαρή κατασκευή με την κομψή εμφάνιση. 

Η Ψωμιέρα κλείνει πλήρως με το συρόμενο καπάκι για να διατηρήσει το ψωμί ή τα αρτοσκευάσματα φρέσκα και ζεστά. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα γεύματα σας με λαχταριστό, τραγανό ψωμί πλούσιο σε γεύση. 

Από την άλλη, τα δοχεία θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε το ντουλαπάκι του πρωινού σας δίνοντας παράλληλα στιλ και κομψότητα στην άχαρη προετοιμασία του πρωινού γεύματος.

Το εκπλεπτυσμένο και ραφινάτο design τους σε αψεγάδιαστο μαύρο ματ χρώμα με μικρές λευκές λεπτομέρειες θα τα κάνει να αποσπούν όλα τα βλέμματα. 

Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις ψωμιέρας (Μ - Π -Υ): 44,5cm x 26cm x 17cm 
  • Διαστάσεις δοχείων (Π x Υ): 11 x 17cm
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
EB-99
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος