Θερμαινόμενος Μπουφές 3,2Lt Edenberg EB-1443

Edenberg Θερμαινόμενος μπουφές 3,2Lt EB-1443

ΠερισσότεραShow less
42,16 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
EB-1443
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Θερμαινόμενος μπουφές 3,2Lt Edenberg EB-1443

Η Edenberg εμπνέεται από τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και, παραμένοντας πιστή στα υψηλά standards αισθητικής της, προμηθεύει το σπίτι σας με πρακτικά και κομψά προϊόντα που θα δώσουν λύσεις στις καθημερινές σας ανάγκες. 

Μετατρέψτε το σπίτι σας στον αγαπημένο χώρο συναθροίσεων. Περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας όπως ποτέ άλλοτε, αφού πλέον με ένα σκεύος μπορείτε να εξασφαλίσετε άψογο σερβίρισμα και διατήρηση της θερμοκρασίας του φαγητού σας. Ο Θερμαινόμενος Μπουφές 3,2 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι και γυάλινο καπάκι με πυρίμαχο σκεύος της Edenberg θα σας λύσει τα χέρια απαλλάσσοντάς σας από τη χρήση πληθώρας σκευών. 

Η χρήση του όμως δεν περιορίζεται απλά στο σερβίρισμα και στην αποθήκευση φαγητού, αφού μπορείτε και να μαγειρέψετε με το ίδιο σκεύος. Πλέον με ένα μόνο σκεύος: 

Μαγειρέψτε!

Χρησιμοποιήστε το γυάλινο, πυρίμαχο σκεύος σαν οποιοδήποτε πυρίμαχο ταψί και εκτελέστε πληθώρα συνταγών στο φούρνο!

Σερβίρετε!

Τοποθετήστε τη βάση στο τραπέζι σας, βάλτε τα κεράκια στις ειδικές θήκες (περιλαμβάνονται 2 κεράκια), ανάψτε τα και τοποθετήστε επάνω το σκεύος. Δημιουργήστε όμορφη ατμόσφαιρα και απολαύστε το κρασί σας με την παρέα σας, χωρίς το άγχος του φαγητού που κρυώνει! Όσο τα κεράκια είναι αναμμένα το φαγητό σας θα παραμένει ζεστό.

Αποθηκεύστε!

Το τραπέζι τελείωσε και περίσσεψε φαγητό στο ταψί; Δε χρειάζεται να ψάχνετε για τάπερ και δοχεία αποθήκευσης. Βάλτε στο σκεύος το καπάκι του και βάλτε το στο ψυγείο!

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
EB-1443
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος