Sensillo Στρώμα Κούνιας Thermo Cool Supreme Seasons 60x120x13cm

Sensillo Στρώμα Κούνιας Thermo Cool Supreme Seasons 60x120x13cm

ΠερισσότεραShow less
61,73 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 104 αντικείμενα
Κωδικός:
SILLO-0130
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Το Supreme Seasons (120x60x13 cm) είναι τέλειο για κάθε εποχή. Η κόκκινη πλευρά του ζεσταίνει και η μπλε πλευρά δροσίζει το δέρμα του μωρού. Αυτό οφείλεται στο αφαιρούμενο κάλυμμα από πατενταρισμένα υφάσματα με θερμορρυθμιστικές ιδιότητες. Στο εσωτερικό, υπάρχουν: τέλεια ελαστικός αφρός HR (9 cm) και δύο στρώσεις ψάθας καρύδας (2×1 cm) τυλιγμένο σε αφράτο μη υφαντό ύφασμα.

Το Seasons, όπως όλα τα στρώματα της συλλογής Sensillo Supreme, καλύπτεται από 3 χρόνια εγγύηση. Το στρώμα είναι επίσης εξοπλισμένο με ανθεκτικό και άνετο κάλυμμα μεταφοράς.

Το αφαιρούμενο κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από δύο τύπους υφασμάτων, κατάλληλα για διαφορετικές εποχές:

ThermoLITE (έχει κόκκινη επένδυση) - μια ειδική ίνα έχει στρογγυλές οπές στη δομή που βελτιώνουν τις θερμαντικές ιδιότητες. Η μεγαλύτερη επιφάνεια της ίνας διευκολύνει την εξάτμιση της υγρασίας και την ταχύτερη αφαίρεσή της από το δέρμα και το ύφασμα.

CoolMAX (έχει μπλε επένδυση) - χαρακτηρίζεται από υψηλή διαπερατότητα αέρα και την ικανότητα να στεγνώνει γρήγορα. Χάρη σε αυτό, διατηρεί την αίσθηση ευχάριστης δροσιάς. Το ύφασμα είναι κατασκευασμένο από κούφια πολυεστερική ίνα τεσσάρων καναλιών.

Η καρδιά του στρώματος είναι εξαιρετικά ελαστικός αφρός HR (High Resiliense Foam). Σε αντίθεση με τον τυπικό αφρό πολυουρεθάνης, έχει ποικίλη κυτταρική δομή. Αυτό έχει θετική επίδραση: στην ελαστικότητα, την ευελιξία και την ελαστικότητα του στρώματος. Αυξάνει επίσης την αντοχή του σε φορτία. Σημαίνει απλά ότι το στρώμα είναι πιο άνετο και πιο ανθεκτικό. Χάρη στη μοναδική διάταξη των κοπών, ο αφρός αποκτά πρόσθετη πλαστικότητα για να προσαρμόζεται καλύτερα στο σχήμα του σώματος. Η αυλάκωση του αφρού βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αέρα, επιτρέποντας στην υπερβολική υγρασία να διαφεύγει ακόμα πιο εύκολα.

Ο αφρός HR καλύπτεται και στις δύο πλευρές με ένα χαλάκι από φυσική ίνα καρύδας, προστατευμένο με αφράτο μη υφαντό ύφασμα. Το χαλάκι σκληραίνει τη δομή του στρώματος, δεν απορροφά τη σκόνη και παρέχει ένα κατάλληλο μικροκλίμα δίπλα στο δέρμα του παιδιού. Είναι ευάερο και δεν σταματά την κυκλοφορία του αέρα και της υγρασίας.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
SILLO-0130
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος