Πετσέτα Μπάνιου Με Κουκούλα Κουνέλι 100x100 Ροζ

14,18 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
SILLO-30592
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Με τα νέα καλύμματα Water Friends, το μπάνιο είναι σκέτη χαρά. Τα παιδιά και οι γονείς τους. Κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, είναι απορροφητικά και στεγνώνουν γρήγορα. Οι γονείς θα εκτιμήσουν επίσης το προσεκτικό, μη ερεθιστικό ράψιμό τους. Η κουκούλα είναι διακοσμημένη με ένα αστείο πρόσωπο υδρόβιου, διαφορετικό για κάθε χρώμα. Διατίθεται σε διάσταση 100x100cm.

- Τα καλύμματα μπάνιου Sensillo είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι καλύτερης ποιότητας

- πολύ απαλό και ευχάριστο στην αφή

- απορροφά τέλεια την υγρασία μετά το μπάνιο

- έχουν χαρούμενες 3D εφαρμογές στο καπό

- ανθεκτικό στη χρήση, δεν αποχρωματίζεται

- εύκολο στη συντήρηση, πλένεται στο πλυντήριο

- αισθητικά συσκευασμένο, μια υπέροχη ιδέα για δώρο

- Μέγεθος 100×100cm. Τα καλύμματα είναι διαθέσιμα σε 5 χρώματα, κάθε χρώμα έχει διαφορετικό σχέδιο εφαρμογής.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
SILLO-30592
Σας προτείνουμε επίσης
Κωδικός: 302971
18,00 €
Ενσύρματα ακουστικά Gaming Ε9 της Komc με υψηλής ποιότητας ήχο, τεχνολογία ηχομόνωσης και εργονομικό σχεδιασμό για άνετη εφαρμογή. Διαθέτουν ενσωματωμένο, εξωτερικό ρυθμιζόμενο μικρόφωνο και εντυπωσιακό φωτισμό LED.
Κωδικός: 302735
18,00 €
Ενσύρματα ακουστικά Gaming G308 της Komc με υψηλής ποιότητας ήχο, τεχνολογία ηχομόνωσης και εργονομικό σχεδιασμό για άνετη εφαρμογή. Διαθέτουν ενσωματωμένο, εξωτερικό ρυθμιζόμενο μικρόφωνο και εντυπωσιακό φωτισμό LED.
Κωδικός: 888067
14,40 €
Ασύρματα ακουστικά Bluetooth 806B με πολύχρωμο design ουράνιου τόξου και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό με μαξιλαράκι στήριξης για άνετη εφαρμογή και υψηλή ηχομόνωση από τους θορύβους, για...
Κωδικός: 302872
25,20 €
Ενσύρματα ακουστικά Gaming της Komc με υψηλής ποιότητας ήχο, τεχνολογία ηχομόνωσης και εργονομικό σχεδιασμό για άνετη εφαρμογή. Διαθέτουν ενσωματωμένο, εξωτερικό ρυθμιζόμενο μικρόφωνο και εντυπωσιακό φωτισμό LED.
Κωδικός: 302704
19,80 €
Ενσύρματα ακουστικά Gaming της Komc με υψηλής ποιότητας ήχο, τεχνολογία ηχομόνωσης και εργονομικό σχεδιασμό για άνετη εφαρμογή. Διαθέτουν ενσωματωμένο, εξωτερικό ρυθμιζόμενο μικρόφωνο και εντυπωσιακό φωτισμό LED.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος