NUK Luna Θήλαστρο

40,76 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 10 αντικείμενα
Κωδικός:
NP-042
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη και πιο φυσική τροφή για τα μωρά. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να θηλάσετε, μια καλή εναλλακτική είναι να βγάλετε το γάλα σας ώστε το μωρό σας να μην στερηθεί αυτό το πολύτιμο γάλα. Οι μητέρες που αντλούν τακτικά χρησιμοποιούν συχνά ηλεκτρικά θήλαστρα. Το θήλαστρο NUK Luna είναι μικρό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση - τέλεια προσαρμοσμένο στις ανάγκες των σύγχρονων μητέρων.

Λεπτός

Το ένθετο μαλακής σιλικόνης προσαρμόζεται ιδανικά στο σχήμα του στήθους και οι λεπτές προεξοχές του παρέχουν ένα ευχάριστο μασάζ και διεγείρουν τη ροή του γάλακτος. Η δύναμη αναρρόφησης μπορεί επίσης να ρυθμιστεί - η οποία επιτρέπει εξαιρετικά απαλή έκφραση και εξασφαλίζει μέγιστη άνεση.

Απλό στη χρήση

Το θήλαστρο NUK Luna είναι μικρό και μπορεί να λειτουργήσει εύκολα με το ένα χέρι - καλύπτοντας τέλεια τις ανάγκες των σύγχρονων μητέρων.

Πρακτικός

Το θήλαστρο Luna αποσυναρμολογείται και καθαρίζεται εύκολα. Μπορεί να τροφοδοτείται από το δίκτυο (περιλαμβάνεται με τροφοδοτικό) ή να τροφοδοτείται από μπαταρία.

Συνοδεύεται από δοχείο μητρικού γάλακτος

Το εκχυμένο γάλα ρέει κατευθείαν στο δοχείο μητρικού γάλακτος NUK κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο. Το δοχείο είναι κατάλληλο για αποθήκευση, κατάψυξη και θέρμανση φαγητού, καθώς και για τάισμα του μωρού - χωρίς να χρειάζεται να χύνετε το φαγητό.

Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης πιπίλα σιλικόνης NUK FIRST CHOICE+ σε μέγεθος 1 (0-6 μηνών), S (με μικρή τρύπα ροής), καπάκι, δακτύλιο ασφαλείας, κάλυμμα πιπίλας και βάση, καθώς και τροφοδοτικό με αντικαταστάσιμες μύτες βύσματος για ταξίδια .

Το ηλεκτρικό θήλαστρο NUK Luna είναι ένας σύγχρονος τρόπος εξαγωγής γάλακτος.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NP-042
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος