NUK Οδοντοφυΐα Μακράς Διατήρησης Κρύας Θερμοκρασίας

4,31 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NP-035995
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Ψυκτικός οδοντοφυΐας Rybka – παραμένει κρύος περισσότερο από τους παραδοσιακούς οδοντοφυείς

Τα μωρά εξερευνούν εντατικά το περιβάλλον τους κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Εξερευνούν τα παιχνίδια, τα δάχτυλα ή τα μπουκάλια της μητέρας τους όχι μόνο με τα χέρια τους αλλά και με το στόμα τους. Τα γρήγορα αναδυόμενα πρώτα δόντια αυξάνουν μόνο την ανάγκη για δάγκωμα και μάσημα. Το ψυκτικό δόντι NUK Fish Cooling Teether βοηθά να αποσπά την προσοχή του μωρού σας από τον πόνο της οδοντοφυΐας και να ευφραίνει γρήγορα το μωρό σας. Γεμίζεται με αποστειρωμένο νερό και μπορεί να κρυώσει στο ψυγείο. Η ψύξη έχει καταπραϋντική επίδραση στα ερεθισμένα ούλα του μωρού. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά οδοντοφυΐα, το NUK Cooling Teether παραμένει κρύο περισσότερο. Προσοχή όμως, μην βάζετε τον οδοντοστοιχείο στην κατάψυξη ή στην κατάψυξη! Εάν είναι πολύ κρύο, μπορεί να προκαλέσει κρυοπαγήματα στα χείλη ή στο εσωτερικό του στόματος.

οδοντογλυφίδες NUK – πρώτες βοήθειες για τα πρώτα δόντια

Έξι διαφορετικές υφές του δροσιστικού υλικού οδοντοφυΐας διεγείρουν τις αισθήσεις του μωρού και κάνουν απαλό μασάζ στον ουρανίσκο και τα ούλα. Επιπλέον, η συνεχής κίνηση των στοματικών μυών προετοιμάζει το μωρό για τις πρώτες στερεές τροφές.

Ένα δροσερό οδοντοφυΐα με γοητευτικό σχήμα ψαριού το κάνει επίσης μοναδικό παιχνίδι. Το στρογγυλεμένο σχήμα του το καθιστά εύκολο στο κράτημα.Διάφορες υφές υλικών διεγείρουν επιπλέον την αίσθηση της αφής του παιδιού. Ο ψυκτικός οδοντοφυΐας Rybka δεν είναι μόνο πρακτικός, αλλά και διασκεδαστικός. Και φυσικά, δεν περιέχει BPA, ώστε να αφήσετε το παιδί σας να το δαγκώσει με ασφάλεια.

Ο οδοντωτής ψύξης Rybka δεν μπορεί να βράσει. Συνιστούμε να πλένετε την οδοντοφυΐα με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό και να την στεγνώνετε καλά.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NP-035995
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος