NUK Θεραπευτική Πιπίλα Εκπαίδευσης (Για Μη Φυσιολογικό Πιπίλισμα)

9,26 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NUK-2992
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Θεραπευτική πιπίλα εκπαίδευσης NUK:

• ιατρική συσκευή για χρήση σε περίπτωση στοματικών κινητικών προβλημάτων

• κατασκευασμένο από φυσικό λάτεξ ανθεκτικό στο σκίσιμο και στο δάγκωμα

• ιδιαίτερα μακρύς λαιμός

• Εξαιρετικά μεγάλη γόμα ιδανικά προσαρμοσμένη στη στοματική κοιλότητα

• μεγαλύτερη ανατομική ασπίδα προσαρμοσμένη ειδικά για παιδιά σχολικής ηλικίας και ενήλικες

• Διατίθεται σε δύο μεγέθη - για παιδιά σχολικής ηλικίας (S) και ενήλικες (L)

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πιπίλες, η NUK Therapeutic Training Soother είναι ιατρικό προϊόν. Ως θεραπευτική συσκευή, βοηθά στην ομαλοποίηση ανωμαλιών στην κινητική λειτουργία των στοματικών οργάνων, όπως η στοματική αναπνοή, το πιπίλισμα, το μάσημα, οι διαταραχές κατάποσης ή ομιλίας ή προβλήματα με τις εκφράσεις του προσώπου.

Χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις μη φυσιολογικού πιπιλίσματος, που συχνά συνοδεύεται από ακατάλληλες κινήσεις της γλώσσας, και για την ομαλοποίηση πολύπλοκων διεργασιών πιπιλίσματος-κατάποσης. Επιπλέον, η χρήση μιας θεραπευτικής προπονητικής πιπίλας μπορεί να έχει θετική επίδραση στη ρύθμιση του μυϊκού τόνου και στην εναρμόνιση των περιστοματικών και ενδοστοματικών μυών. Βοηθά στην αποτελεσματική απαλλαγή ακόμη και από τέτοιες επίμονες συνήθειες όπως το τρίξιμο των δοντιών, το σφίξιμο των δοντιών και της γλώσσας, που συνοδεύονται από πόνο και τσούξιμο των αρθρώσεων της γνάθου. Η χρήση θεραπευτικής προπονητικής πιπίλας είναι σημαντική και ευεργετική στην αναπνοή, τη φωνή και τη λογοθεραπεία λόγω της μεγάλης σημασίας της κινητικής και αισθητηριακής ενεργοποίησης και εκπαίδευσης των αντανακλαστικών πιπιλίσματος και κατάποσης.

Η θεραπευτική προπονητική πιπίλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη λογοθεραπεία, την ορθοδοντική και φυσικοθεραπευτική πρακτική και στη μυοθεραπευτική θεραπεία σύμφωνα με τη μέθοδο της Beatriz A.E. Πάντοβαν. Αφού συμβουλευτείτε έναν γιατρό, αυτή η πιπίλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ασθενείς με εγκεφαλικό.

Η Θεραπευτική Πιπίλα Εκπαίδευσης NUK πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο υπό την επίβλεψη γιατρού ή θεραπευτή. Μη χρησιμοποιείτε την πιπίλα μόνη της.

Η πιπίλα θεραπευτικής εκπαίδευσης διατίθεται σε δύο μεγέθη: S - για παιδιά σχολικής ηλικίας και L - για ενήλικες.

Οι ειδικές πιπίλες NUK είναι κατασκευασμένες από φυσικό λατέξ - μια πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας που λαμβάνεται από καουτσούκ, η οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτική, εύκαμπτη και εξαιρετικά ανθεκτική στο σχίσιμο. Αυτό το φυσικό υλικό είναι ζεστό, απαλό και παρόμοιο με το στήθος της μητέρας. Το λατέξ δεν παράγει στατικό ηλεκτρισμό ούτε προσελκύει σκόνη. Μπορεί επίσης να απορριφθεί με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

 

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NUK-2992
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος