Θηλή Nuk Nature Sense

5,50 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NUKS-051
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Τους πρώτους μήνες της ζωής δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά μας. Η σίτιση είναι ιδιαίτερα σημαντική εδώ και η μετάβαση από το θηλασμό στο τάισμα με μπιμπερό είναι συχνά μια μεγάλη πρόκληση για τις μητέρες. Για να βοηθήσουμε τις μητέρες κατά τη διάρκεια αυτής της ευαίσθητης περιόδου, εμπνευστήκαμε από τη φύση και δημιουργήσαμε μια θηλή που είναι τόσο κοντά στο στήθος της μητέρας όσο ποτέ άλλοτε - τη θηλή NUK Nature Sense! Η θηλή έχει πολλές οπές ροής αντί για μία, γεγονός που εξασφαλίζει αδιάκοπη, φυσική ροή γάλακτος. Χάρη σε αυτό, το παιδί έχει ένα πλήρες αίσθημα ασφάλειας και, κατά συνέπεια, θα δεχτεί το μπιμπερό πιο εύκολα.

Εμπνευσμένο από τη φύση - τι κάνει αυτή την πιπίλα μοναδική;

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να συνδυάσετε το θηλασμό με μπιμπερό ή θέλετε να σταματήσετε τον θηλασμό, πολλά παιδιά δυσκολεύονται να συνηθίσουν το μπιμπερό. Εδώ είναι χρήσιμη η θηλή μπιμπερό NUK Nature Sense. Εκτός από πολλές οπές ροής, οι οποίες, όπως οι αγωγοί γάλακτος στο στήθος της μητέρας, εξασφαλίζουν αδιάκοπη, φυσική ροή γάλακτος, η πιπίλα διαθέτει επίσης ένα εξαιρετικά φαρδύ και εύκαμπτο στήριγμα χειλιών, το οποίο κάνει το μωρό να νιώθει σαν να πιπιλάει το στήθος της μητέρας. Ο πρωτοποριακός αεραγωγός κατά των κολικών επιτρέπει στο μωρό σας να πιπιλάει χωρίς διακοπή, όπως και ο θηλασμός, κάτι που εμποδίζει το μωρό σας να καταπιεί αέρα. Η εξαιρετικά απαλή άκρη της πιπίλας βασίζεται επίσης σε ένα φυσικό μοντέλο - είναι ιδιαίτερα εύκαμπτη και προσαρμόζεται στη στοματική κοιλότητα του μωρού, όπως και η θηλή της μητέρας.

Το τάισμα με μια νέα πιπίλα είναι ευχαρίστηση όχι μόνο για το μωρό σας, αλλά και για εσάς. Αυτό το προϊόν κοντά στη φύση ωφελεί επίσης ολόκληρη την οικογένεια. Η εγγύτητα που αισθάνεται μια μητέρα ενώ θηλάζει δεν προορίζεται πλέον μόνο για αυτήν - χάρη στο NUK Nature Sense, τώρα και οι μπαμπάδες, τα αδέρφια, οι αδερφές, οι παππούδες και οι φίλοι μπορούν να τη βιώσουν ενώ ταΐζει με το μπιμπερό, ενώ η μητέρα μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα.

Ο τέλειος συνδυασμός – το μπουκάλι και η θηλή NUK Nature Sense

Η πιπίλα, την οποία προτείνουν οι μητέρες, οι μαίες και οι παιδίατροι, διατίθεται με διαφορετικό αριθμό οπών ροής (S, M και L) προσαρμοσμένες στο είδος της τροφής - από το μητρικό γάλα μέχρι το πουρέ. Όταν το μωρό σας μεγαλώσει, μπορείτε να επιλέξετε μεγαλύτερο μέγεθος πιπίλας - Οι πιπίλες Nature Sense είναι διαθέσιμες για παιδιά από 0 έως 6 μηνών και από 6 έως 18 μηνών. Ο συνδυασμός της θηλής NUK Nature Sense και της φιάλης Nature Sense είναι μια ασυναγώνιστη ομάδα. Με τη βοήθεια της Μητέρας Φύσης και τη δική μας έμπνευση, το τάισμα με μπιμπερό δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Γίνε ένα βήμα μπροστά και μάθε!

Αρ. Αρ.:

Μέγεθος 1 (0-6 μηνών)

124.018 (S - για υγρά - μητρικό γάλα, τσάι, νερό)

124.019 (M - για φόρμουλα γάλακτος)

Μέγεθος 2 (6-18 μηνών)

125.024 (S - για υγρά - μητρικό γάλα, τσάι, νερό)

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NUKS-051
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος