Nuk Πιπίλα Σιλικόνης

8,69 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NUKS-236
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Πιπίλα χρώματος NUK Genius:

• Ακόμα πιο ήπια με τα δόντια χάρη στο βελτιωμένο ανατομικό σχήμα - λιγότερη πίεση στη γνάθο και τα δόντια

• Εξαιρετικά απαλό κάλυμμα και πεπλατυσμένο λάστιχο

• εξαιρετικά λεπτός και στενός λαιμός

• προσαρμόζεται βέλτιστα στον ουρανίσκο και παρέχει περισσότερο χώρο για τις φυσικές πιπιλιστικές κινήσεις της γλώσσας

• δεν περιέχει BPA

• Διατίθεται σε 3 μεγέθη, 2 τμχ/κουτί, 2 σετ χρωμάτων

Πάντα καλή επιλογή!

Όταν επιλέγουν μια πιπίλα για το μωρό τους, πολλοί γονείς εμπιστεύονται τις πιπίλες NUK. Ικανοποιούν την έμφυτη ανάγκη για πιπίλισμα και ηρεμία με ασφαλή τρόπο. Όταν τα μωρά πιπιλίζουν ενεργά μια πιπίλα, βοηθά στην σωστή άσκηση των μυών του στόματος και της γνάθου και υποστηρίζει την υγιή στοματική ανάπτυξη. Το σχήμα των πιπίλων NUK αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ειδικούς γιατρούς και συνεχώς βελτιστοποιείται περαιτέρω. Οι πιπίλες NUK είναι μια καλή λύση - απλή και φυσική, και χάρη σε αυτές το παιδί σας θα είναι ήρεμο και χαρούμενο.

Η πιπίλα NUK Genius είναι ΦΥΣΙΚΑ ΛΑΜΠΡΗ γιατί...

• ικανοποιεί τη φυσική ανάγκη για πιπίλισμα

• δίνει στο μωρό μια αίσθηση ασφάλειας

• σας βοηθά να ηρεμήσετε και να αποκοιμηθείτε

• το σχήμα βασίζεται στο σχήμα του μαστού της μητέρας κατά τη διάρκεια του θηλασμού

• το ανατομικό σχήμα είναι ευεργετικό για την ανάπτυξη της στοματικής κοιλότητας του παιδιού

45% πιο μαλακό - Η ιδιαίτερα απαλή επάνω επιφάνειά του προσαρμόζεται απαλά στον ουρανίσκο του μωρού σας. Πιο λεία - Η κάτω επιφάνεια της θηλής είναι ακόμη πιο λεία και διαμορφωμένη, παρέχοντας περισσότερο χώρο για τις φυσικές πιπιλιστικές κινήσεις της γλώσσας 9% στενότερη και 35% πιο λεπτή - Ακόμα πιο στενός και λεπτός λαιμός της θηλής βοηθά στη μείωση της πίεσης στη γνάθο και τα δόντια. Επιπλέον, όπως με κάθε πιπίλα NUK, ο αέρας μπορεί να διαφύγει μέσω του αεραγωγού, έτσι η πιπίλα παραμένει μαλακή και δεν σφίγγει. Όλα αυτά μαζί κάνουν το NUK Genius πιο απαλό με τα δόντια σας. Η καινοτόμος πιπίλα NUk Genius αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον οδοντίατρο Dr. οδοντιατρική von Treuenfels και βασίζεται στις τελευταίες ανακαλύψεις στην ιατρική και την τεχνολογία.

Οι πιπίλες σιλικόνης NUK είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό. Η σιλικόνη καθαρίζεται εύκολα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες. Δεν αλλάζει ακόμη και υπό την επίδραση του άμεσου φωτός ή σε επαφή με το λίπος που περιέχεται στα τρόφιμα. Η σιλικόνη μπορεί να βράσει, είναι απαλλαγμένη από βλαβερές ουσίες, ουδέτερη σε οσμή και γεύση, διάφανη και έχει λεία επιφάνεια.

 
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NUKS-236
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος