Philips Παιδικό Ποτηράκι Με Λαβές Μωβ 200ml Για 9m+

SCF796/02 Philips Παιδικό Ποτηράκι με Λαβές και Καλαμάκι "Bendy" από Πλαστικό Μωβ 200ml για 9m+

ΠερισσότεραShow less
12,04 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 115 αντικείμενα
Κωδικός:
AVE-145810
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Υποστηρίζει την υγιή στοματική ανάπτυξη*

Η βαλβίδα κατά της διαρροής αποτρέπει τη διαρροή

Μια κούπα με ένα εύκαμπτο καλαμάκι

200 ml

9μ+

1 τεμάχιο σε συσκευασία

Dolna część słomki jest wygięta, aby ułatwić picie aż do ostatniego łyku

Ο πάτος του καλαμακιού είναι κυρτός για να είναι πιο εύκολο να πιείτε μέχρι την τελευταία γουλιά

Το κάτω μέρος του καλαμιού είναι κυρτό για να επιτρέπει στο καλαμάκι να φτάσει εύκολα στο υγρό, επιτρέποντάς σας να πίνετε σε φυσική θέση.Zintegrowany zawór antyprzeciekowy i odchylana pokrywka zapobiegają rozlewaniu

Το καλαμάκι διαθέτει ενσωματωμένη βαλβίδα κατά της διαρροής για την αποφυγή διαρροής. Το αρθρωτό καπάκι προστατεύει το καλαμάκι και αποτρέπει τη διαρροή του ενώ βρίσκεται σε κίνηση.

Mała liczba części — prosty montaż i czyszczenie (można myć w zmywarce)

Λίγα εξαρτήματα - απλά στη συναρμολόγηση και στον καθαρισμό (ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων)

Το εύκαμπτο κύπελλο Philips Avent διπλώνεται και ξεδιπλώνεται εύκολα. Για μεγαλύτερη ευκολία, όλα τα εξαρτήματα πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

Zgodność ze wszystkimi butelkami i kubkami Philips Avent

Όλα τα μπουκάλια και τα φλιτζάνια της Philips Avent είναι συμβατά μεταξύ τους, με εξαίρεση τα γυάλινα μπουκάλια και τα ποτήρια που πίνουν μόνοι τους. Επιλέξτε και συνδυάστε διαφορετικά στοιχεία για να δημιουργήσετε ένα φλιτζάνι που ταιριάζει απόλυτα στις ατομικές ανάγκες ενός παιδιού που μεγαλώνει.

Zdrowy rozwój jamy ustnej

Υγιής στοματική ανάπτυξη

Το Flexible Straw Cup της Philips Avent προωθεί την υγιή στοματική ανάπτυξη και εξασκεί τους στοματικούς μύες σας για να τους ενδυναμώσει.* Αναπτύχθηκε με ειδικούς που βοήθησαν στη δημιουργία του καλύτερου προϊόντος μας στην κατηγορία.*

Τα κύπελλα Philips Avent παρακολουθούν την ανάπτυξη του μωρού σας

Το να μάθουμε να πίνετε ανεξάρτητα είναι ένα βασικό βήμα στην ανάπτυξη ενός παιδιού. Υποστηρίζουμε αυτή τη διαδικασία κάνοντας εύκολη τη μετάβαση από το θηλασμό ή το τάισμα με μπιμπερό στο ανοιχτό κύπελλο. Μαθαίνοντας από γιατρούς, προτείνουμε διαφορετικές λύσεις με θηλές, μαλακά και σκληρά επιστόμια, καλαμάκια και άκρες 360° που ακολουθούν την ανάπτυξη του παιδιού σας και διεγείρουν τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητες στο ποτό και τις κινητικές δεξιότητες. Οι λύσεις μας κορυφαίας ποιότητας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την υγιεινή.

 

Εργονομικές λαβές και μαλακό άχυρο - ιδανικό για μικρά παιδιά

Οι ενσωματωμένες λαβές ποτηριών είναι εργονομικά σχεδιασμένες για να διευκολύνουν τα μικρά χεράκια να τα κρατούν. Το μαλακό και εύκαμπτο καλαμάκι είναι απαλό με τα ούλα και το μικρό μέγεθος και το βάρος του φλιτζανιού είναι ιδανικά για να μάθετε να πίνετε μέσα από καλαμάκι.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
AVE-145810
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος