Πάνες Μπαμπού Γκρί/Με Σχέδια BabyOno

7,72 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 163 αντικείμενα
Κωδικός:
ONO-6621
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Οι ίνες μπαμπού δημιουργούν μια εξαιρετικά απαλή και λεπτή επίστρωση συγκρίσιμη με το άγγιγμα του μεταξιού. Το μπαμπού είναι ένα από τα πιο πολύτιμα φυτά, γνωστό για τις υγιεινές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Είναι ένα ανανεώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, έως και 1 m την ημέρα, και δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα για την καλλιέργειά του. Το μπαμπού έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, καθιστώντας το ανθεκτικό στις οσμές. Λόγω της λεπτότητας των ινών μπαμπού, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η κατάλληλη θερμοκρασία πλύσης, η οποία καθορίζει το απαραβίαστο της μαλακής δομής.

Οι πάνες ΜΠΑΜΠΟΥ, φυσικές, εξαιρετικά μαλακές και λεπτές, είναι απαραίτητο στοιχείο ενός λάστιχου - αναντικατάστατες τόσο στη νεογνική όσο και στη βρεφική περίοδο.

Οι πάνες από ίνες μπαμπού μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις πρώτες μέρες της ζωής τους - ως σφουγγάρι, ελαφριά κουβέρτα, αλλαξιέρα, σεντόνι ή εύχρηστη πετσέτα. Θα είναι τέλεια ως κάλυμμα κατά τη διάρκεια του θηλασμού ή ως μαξιλαράκι στο χέρι του γονέα για να προστατεύουν τα ρούχα από τη βροχή. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως παιχνίδι για αγκαλιά ή ως ελαφρύ κάλυμμα καροτσιού. Θα λειτουργήσουν σε κάθε περίπτωση που απαιτεί εγγύτητα με το δέρμα του μωρού. Το σετ περιλαμβάνει 3 κομμάτια πάνες: 2 από αυτά είναι διακοσμημένα με πολύχρωμα prints, το τρίτο είναι ομοιόμορφα βαμμένο. Είναι συσκευασμένα σε διάφανη σακούλα στερεωμένη με πρέσες.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

Απίστευτα απαλό

Αντιβακτηριδιακό

Διάφορες χρήσεις

Ελαφρύ ύφασμα για διαπνοή

Χάρη στις υποαλλεργικές ιδιότητες, είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες

Ανθεκτικό στις οσμές

Είναι τέλεια στο σπίτι και στις βόλτες

Το σετ περιλαμβάνει 3 τεμάχια πάνες: 2 κομμάτια είναι διακοσμημένα με πολύχρωμα prints, το τρίτο βαμμένο ομοιόμορφα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Υλικό: 70% μπαμπού, 30% βαμβάκι

Διαστάσεις: 70 x 70 cm

Βάρος συσκευασίας: 0,18 kg

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
ONO-6621
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος