Πιπίλα Bibs Heather 0+ (S)

6,46 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 51 αντικείμενα
Κωδικός:
BIBS-051
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Η απλότητα και η κομψότητα, δηλαδή το κλασικό στυλ ρετρό, είναι τα χαρακτηριστικά των δανέζικων πιπίλων BIBS. Η δυναμική πιπίλα hevea από φυσικό καουτσούκ για μωρά από τη δανική εταιρεία BIBS. Η πιπίλα είναι κατασκευασμένη από οργανικό καουτσούκ, που την καθιστά απόλυτα ασφαλή για τους νεότερους. Δανικές θηλές BIBS. Δυναμική πιπίλα μεγέθους M από οργανικό φυσικό καουτσούκ κατάλληλο για νεογέννητα και μωρά από τη γέννηση. Το καουτσούκ είναι το υλικό που επιλέγεται συχνότερα από τις μητέρες από το οποίο κατασκευάζονται πιπίλες για παιδιά. Οι θηλές Dynamic BIBS είναι ανθεκτικές, απαλές και εύκαμπτες, ευχαριστώ στο οποίο, με τον κατάλληλο αερισμό, το μωρό αισθάνεται σαν να πιπιλάει το στήθος της μητέρας του.Το κάλυμμα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μην αγγίζει το στόμα και το πηγούνι του μωρού, αποτρέποντας έτσι ερυθρότητα, φλύκταινες, εξανθήματα, βακτηριακή διάτρηση ή πιο σοβαρές λοιμώξεις του δέρματος Το κάλυμμα έχει επιπλέον τρύπες για να αναπνέει εύκολα το μωρό κρατώντας την πιπίλα στο στόμα του.Κάθε στοιχείο της πιπίλας σχεδιάστηκε σε συνεργασία με νεογνολόγους χάρη στους οποίους επιτεύχθηκε πλήρης ανατομική εργονομία, κατάλληλη για την αναπτυξιακή ηλικία του μωρού. Οι πιπίλες από οργανικό καουτσούκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παιδιά από την πρώτη μέρα της ζωής τους.από οργανικό καουτσούκ

100% ασφαλές

100% βιολογικό

Χωρίς BPA 0%

Χωρίς PVC 0%

δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις 0%

Κατασκευάζεται στη Δανία

Γιατί αξίζει να επιλέξετε μια θηλή από οργανικό καουτσούκ hevea;

Το οργανικό καουτσούκ Hevea είναι ένα 100% φυσικό υλικό και επομένως μη τοξικό και μη αλλεργιογόνο.

Πολύ λίγα παιδιά είναι αλλεργικά στο φυσικό καουτσούκ hevea, ωστόσο, όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις και αντικαταστήστε την πιπίλα με πιπίλα σιλικόνης ιατρικής ποιότητας, εάν υπάρχει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από φυσικό οργανικό καουτσούκ που λαμβάνεται από δέντρα Hevea.

Το προϊόν είναι φυσικό και δεν περιέχει πετρελαϊκές τοξίνες, όπως BPA. Πληροί τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις (ΕΕ) Αρ. 321/2011.

Το προϊόν κατασκευάζεται στη Δανία

ΣΥΝΘΕΣΗ

Θηλή: 100% φυσικό καουτσούκ Hevea

Κάλυμμα: πολυπροπυλένιο (PP)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διάμετρος άκρης: 15mm

διάμετρος στύλου: 10 mm

Ύψος θηλής από καουτσούκ Hevea: 27 mm

διάμετρος δίσκου: 45 mm

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το προϊόν και στη συνέχεια ρίξτε βραστό νερό για 5 λεπτά. μετά το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

Πριν από κάθε χρήση, πλένετε την πιπίλα με σαπουνόνερο και αφήνετε να στεγνώσει.

Το προϊόν δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων

Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για αποστείρωση στο φούρνο μικροκυμάτων

Η πιπίλα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 30 με 60 ημέρες για λόγους ασφαλείας και υγιεινής.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ

Το προϊόν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο υπό την επίβλεψη ενήλικα

Ποτέ μην αφήνετε την πιπίλα στο φως του ήλιου (άμεση ηλιακή διάδοση), σε άμεση θερμότητα ή σε υγρά ή απολυμαντικές συσκευές περισσότερο από ό,τι υποδεικνύεται (στην περιγραφή του υγρού ή της συσκευής), καθώς αυτό μπορεί να αποδυναμώσει την πιπίλα και σε ακραίες περιπτώσεις να την καταστρέψει.

Πριν από κάθε χρήση, ελέγχετε την κατάσταση της πιπίλας γέρνοντας την προς κάθε δυνατή κατεύθυνση.

Απορρίψτε εάν υπάρχουν σημάδια ζημιάς ή αποδυνάμωσης του υλικού.

Πολύ λίγα παιδιά είναι αλλεργικά στο φυσικό καουτσούκ hevea, ωστόσο, όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις και αντικαταστήστε την πιπίλα με πιπίλα σιλικόνης ιατρικής ποιότητας, εάν υπάρχει.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
BIBS-051
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος