Chicco Ορθοδοντική Πιπίλα Σιλικόνης Για 16-36 Μηνών 1τμχ Ροζ

051915 Chicco Ορθοδοντική Πιπίλα Σιλικόνης για 16-36 μηνών 1τμχ Ροζ

ΠερισσότεραShow less
4,64 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
CHIC-512
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Η CHICCO PHYSIO SOFT είναι μια εντελώς απαλή, ορθοδοντική θηλή, σχεδιασμένη να υποστηρίζει τη σωστή ανάπτυξη της στοματικής κοιλότητας του παιδιού από τη γέννηση.

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Επιστημονική Επιτροπή της Ιταλικής Ορθοδοντικής Εταιρείας (SIDO) και η δημιουργία του είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας από ειδικούς γιατρούς και την εμπειρία των μαμάδων, που διεξήχθη για την ανάπτυξη μιας ιδανικής θηλής που δεν παρεμβαίνει. με τη φυσική ανάπτυξη του παιδιού.

Η Chicco Orthodontic System® Soother διεγείρει τη λειτουργική και ανατομική ανάπτυξη του ουρανίσκου, της γλώσσας και των δοντιών του μωρού, ενώ υποστηρίζει και ενθαρρύνει το φυσικό αντανακλαστικό του πιπιλίσματος. Χάρη στην ανατομική του δομή, προσαρμόζεται στο σχήμα του στόματος του μωρού, διεγείροντας σωστά τη λειτουργία του πιπιλίσματος. Η βάση της θηλής είναι λεπτή και μαλακή για σωστό κλείσιμο του στόματος, που αποτρέπει οδοντικά προβλήματα. Η λεπτή ασπίδα της πιπίλας μοιάζει με το στήθος της μητέρας, αυξάνοντας την αίσθηση άνεσης του μωρού και επιτρέποντάς του να τοποθετήσει άνετα το στόμα του ενώ πιπιλάει. Η εσοχή στην κεφαλή της θηλής είναι διαμορφωμένη προς τα πάνω ακριβώς όπως βρίσκεται η γλώσσα, γεγονός που εξασφαλίζει τη φυσική της θέση και τη σωστή πίεση στον ουρανίσκο. Οι μικρές ραβδώσεις στην άκρη της θηλής θυμίζουν στο μωρό τον ουρανίσκο, επιτρέποντάς του να σπρώχνει τη γλώσσα του προς τα εμπρός με τη σωστή δύναμη κατά το πιπίλισμα και την κατάποση. Ο δακτύλιος στο στενό άκρο της θηλής κάνει μασάζ στα ούλα και ανακουφίζει κατά τη φάση της λεπτής οδοντοφυΐας. Υπάρχουν τρύπες στην ασπίδα που εξασφαλίζουν τη ροή του αέρα και αποτρέπουν τη στασιμότητα του σάλιου. Η πιπίλα είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από πολύ απαλή, υψηλής ποιότητας, άοσμη σιλικόνη για τη μεγαλύτερη άνεση του μωρού, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Η τελευταία συλλογή πιπίλων CHICCO PHYSIO SOFT εμπλουτίστηκε με το λεγόμενο. «MUM EFFECT», δηλαδή ένα ιδιαίτερο, εξαιρετικά λεπτό φινίρισμα της ασπίδας και της άκρης της θηλής, που θυμίζει το λεπτό δέρμα του μαστού της μητέρας.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHIC-512
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος