Chicco Ορθοδοντική Πιπίλα Σιλικόνης Ροζ Για 0+ Μηνών Με Θήκη

059010 Chicco Ορθοδοντική Πιπίλα Σιλικόνης Ροζ για 0+ μηνών με Θήκη

ΠερισσότεραShow less
4,68 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 6 αντικείμενα
Κωδικός:
CHIC-56
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Η CHICCO PHYSIO COMFORT είναι μια καινοτόμα, εξαιρετικά εργονομική ορθοδοντική πιπίλα σχεδιασμένη να υποστηρίζει τη σωστή ανάπτυξη της στοματικής κοιλότητας του παιδιού από τη γέννηση.

Το χαρακτηριστικό σχήμα πεταλούδας της πιπίλας CHICCO PHYSIO COMFORT έχει μόνο 4 σημεία επαφής με το ευαίσθητο δέρμα του μωρού για μέγιστη προστασία και πρόληψη της τριβής που προκαλείται από το πιπίλισμα. Επιπλέον, καταλαμβάνει τη βέλτιστη ποσότητα χώρου στο μικροσκοπικό πρόσωπο του μωρού, διευκολύνοντάς του να αναπνέει και να κινείται.

Η πιπίλα CHICCO PHYSIO COMFORT διεγείρει τη λειτουργική και ανατομική ανάπτυξη του ουρανίσκου, της γλώσσας και των δοντιών του μωρού και επίσης υποστηρίζει και ενθαρρύνει το φυσικό αντανακλαστικό του πιπιλίσματος. Χάρη στην ανατομική του δομή, προσαρμόζεται στο σχήμα του στόματος του παιδιού, διεγείροντας σωστά τη λειτουργία του πιπιλίσματος. Η βάση της πιπίλας είναι λεπτή και απαλή για να κλείνει σωστά το στόμα, αποτρέποντας οδοντικά προβλήματα. Η εσοχή στο κεφάλι της πιπίλας έχει προφίλ προς τα πάνω ακριβώς όπως είναι τοποθετημένη η γλώσσα, γεγονός που εξασφαλίζει τη φυσική της θέση και τη σωστή πίεση στον ουρανίσκο. Οι μικροί κυματισμοί στην άκρη της θηλής θυμίζουν στο μωρό σας τον ουρανίσκο, επιτρέποντάς του να σπρώχνει τη γλώσσα του προς τα εμπρός με τη σωστή δύναμη κατά το πιπίλισμα και την κατάποση. Ο δακτύλιος που τοποθετείται στο στενό άκρο της πιπίλας κάνει μασάζ στα ούλα και ανακουφίζει κατά τη φάση της λεπτής οδοντοφυΐας. Η άκρη της πιπίλας είναι κατασκευασμένη από πολύ απαλή, υψηλής ποιότητας, άοσμη σιλικόνη. Οι οπές αερισμού στην πιπίλα εξασφαλίζουν βέλτιστη ροή αέρα και βοηθούν στην απομάκρυνση της περίσσειας σάλιου, που είναι πηγή ερεθισμού.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHIC-56
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος