Babyono Πορτοκάλι Πάνα Αγκαλιάς 120x120cm

536/03 Babyono Πορτοκάλι Πάνα Αγκαλιάς 120x120cm

ΠερισσότεραShow less
8,46 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 6 αντικείμενα
Κωδικός:
ONO-651
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Περιγραφή

Τα υλικά από ίνες μπαμπού είναι εξαιρετικά μαλακά και ευαίσθητα, συχνά συγκρίσιμα με το μετάξι. Το μπαμπού είναι ένα φυτό που εκτιμάται για την υγεία και τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Είναι ένα ανανεώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, έως και 1 m την ημέρα, και δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα για την καλλιέργειά του. Το μπαμπού έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, χάρη στις οποίες εξαλείφει τις άσχημες οσμές. Οι ευαίσθητες ίνες μπαμπού απαιτούν τη σωστή θερμοκρασία κατά το πλύσιμο. Χάρη σε αυτό, η μαλακή δομή του καλύμματος διατηρείται.

Η πάνα από μπαμπού, φυσική και πολύ απαλή, είναι απαραίτητο στοιχείο τόσο στη νεογνική όσο και στη βρεφική περίοδο. Επιτελεί πολλές λειτουργίες, κουβέρτα, πετσέτα και παιχνίδι αγκαλιάς, και το καλοκαίρι μια κουνουπιέρα και προστασία από τον ήλιο. Πάνω απ' όλα, όμως, χρησιμοποιείται για να τυλίγετε το μωρό για ύπνο. Ένα παιδί σε ένα κουκούλι που δημιουργείται από μια λεπτή πάνα αισθάνεται άνετα, ανέμελο, γεγονός που επηρεάζει τον καλό ύπνο του. Η κουδουνίστρα που περιλαμβάνεται στο σετ ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας του παιδιού και ο μονότονος ήχος του θα το ηρεμήσει και θα το ηρεμήσει.

Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ίνες μπαμπού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις πρώτες μέρες της ζωής του. Παρέχει την υψηλότερη άνεση ξεκούρασης και ρυθμίζει τέλεια τη θερμοκρασία του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, καθώς δροσίζει λίγο το καλοκαίρι και ζεσταίνει ελαφρώς το χειμώνα. Η πάνα είναι μια τέλεια προσθήκη στο παιδικό δωμάτιο ή στο καροτσάκι.

Το κάλυμμα έχει πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

Εξαιρετικά απαλό και λεπτό

Αντιβακτηριδιακό

Υποαλλεργικό - κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα

Ανθεκτικό στις οσμές

Ιδανικό ως κάλυμμα τόσο στο σπίτι όσο και στις βόλτες

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Υλικό: 70% μπαμπού, 30% βαμβάκι

Διαστάσεις πάνας: 120 x 120 cm

Διαστάσεις συσκευασίας: 16,5 x 21 x 5,5 cm

Βάρος συσκευασίας: 0,26 kg

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
ONO-651
Σας προτείνουμε επίσης
Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος