Αλοιφή Λανολίνης

13,92 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 150 αντικείμενα
Κωδικός:
MEDE-0701
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Purelan™ – αλοιφή λανολίνης

Τις πρώτες ημέρες και εβδομάδες συχνού θηλασμού, πολλές γυναίκες εμφανίζουν πόνο στις θηλές. Η αλοιφή λανολίνης Purelan™ προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο και καταπραΰνει το ξηρό δέρμα.

 

Είναι 100% φυσικό και ασφαλές για το μωρό - δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί πριν από το θηλασμό.

 

Γρήγορη ανακούφιση για ερεθισμένες θηλές και ξηρό δέρμα

Ασφαλές για το μωρό - δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί πριν από το θηλασμό.

Αποτελεσματικό - χάρη στην πλούσια σύνθεσή του, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια του δέρματος και παρέχει ενυδάτωση από το εσωτερικό

100% φυσική αλοιφή λανολίνης ενός συστατικού. Χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά και αρώματα

Εξαιρετικά καθαρή λανολίνη ιατρικής ποιότητας ελεγμένη σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα ασφαλείας της φαρμακοποιίας.

Δερματολογικά ελεγμένο, υποαλλεργικό και κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες

Λαμβάνεται σύμφωνα με τις αρχές της δεοντολογίας από φάρμες που δεν ασκούν μουλάρισμα (κόψιμο τεμαχίου δέρματος προβάτου)

 

Δράση

Το Purelan™ δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια του δέρματος, απορροφάται βαθιά στο δέρμα και το ενυδατώνει από μέσα, αποκαθιστώντας το φυσικό του επίπεδο ενυδάτωσης.

Η αλοιφή Purelan™ πρέπει να χρησιμοποιείται με κάθε τάισμα για τη μείωση του πόνου και την προστασία των θηλών. Η αλοιφή Purelan™ δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί πριν από το θηλασμό.

Η λανολίνη είναι μια βαθιά ενυδατική ουσία που βρίσκεται φυσικά στο φλις των προβάτων. Η λανολίνη στην Αλοιφή Θηλών Purelan™ προέρχεται ηθικά από μαλλί που προέρχεται από φάρμες που δεν μουλάρουν. Χαρακτηρίζεται από υψηλή καθαρότητα και έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τα πιο αυστηρά βιομηχανικά πρότυπα (Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Φαρμακοποιία).

Μόλις απορροφηθεί στο δέρμα, η αλοιφή λανολίνης Purelan™ μιμείται τη φυσική ικανότητα συγκράτησης της υγρασίας του δέρματος και μπορεί να διατηρήσει το διπλάσιο του βάρους του νερού, ενυδατώνοντας φυσικά το δέρμα.

Περισσότερες χρήσεις της αλοιφής Purelan™

Εκτός από την ανακούφιση από την ξηρότητα και τον πόνο της θηλής κατά τη διάρκεια του θηλασμού, η αλοιφή Purelan™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενυδάτωση διαφόρων περιοχών ξηρού δέρματος όπως σκασμένα χείλη, ξηρά χέρια και πετσάκια, αγκώνες και σκασμένες φτέρνες.

Η αλοιφή Purelan™ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προστασία του δέρματος των μωρών και των παιδιών σε κρύο καιρό και για τη θεραπεία της ξηρότητας.

Η αλοιφή Purelan™ διατίθεται σε συσκευασία 37 g και εύχρηστη συσκευασία 7 g που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
MEDE-0701
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος