Γυάλινο Θερμόμετρο Thermo Eco

10,43 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
CHIC-2781
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Θερμόμετρο χωρίς υδράργυρο, φιλικό προς το περιβάλλον

Το γυάλινο θερμόμετρο Thermo Eco είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν περιέχει υδράργυρο. Η μέτρηση του πυρετού ενός παιδιού δεν είναι πάντα τόσο εύκολη όσο μπορεί να φαίνεται. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ένα θερμόμετρο ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, καθώς ενσωματώνει τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που τα καθιστούν λιγότερο επεμβατικά.

Το tip έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους νεότερους

Το Chicco Digi Baby Ecological Baby Thermometer έχει μοναδικό σχεδιασμό με εξαιρετικά μικρό, λεπτό άκρο, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Κατάλληλο για ορθικές, μασχαλιαίες ή στοματικές μετρήσεις.

Ενσωματωμένος μεγεθυντικός φακός

Με μεγεθυντικό φακό - Ο μεγεθυντικός φακός που είναι ενσωματωμένος στη θήκη επιτρέπει στους γονείς να διαβάζουν εύκολα τη θερμοκρασία του μωρού. Η θήκη προστατεύει το θερμόμετρο και διευκολύνει την αποθήκευση.

Εύκολη επαναφορά

Εύκολη επαναφορά - Το θερμόμετρο διαθέτει λαβή εύκολης λαβής που διευκολύνει το κούνημα μετά τη μέτρηση της θερμοκρασίας. Φιλικό προς το περιβάλλον - Χωρίς μπαταρίες και υδράργυρο, το θερμόμετρο περιέχει ένα πατενταρισμένο υγρό που είναι μη τοξικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHIC-2781
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος