Βρεφικό Παιχνίδι Ταξινόμησης

7,67 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 28 αντικείμενα
Κωδικός:
CHICZ-16
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Ένα παιχνίδι ταξινόμησης σχημάτων εμπνευσμένο από τη φύση και τα όμορφα χρώματα και σχήματά της. Ένα παιχνίδι από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό!

Ο διαλογέας σχήματος Baobab είναι ένας διαλογέας σε σχήμα όμορφου baobab που διεγείρει τις χειρωνακτικές δραστηριότητες και αναπτύσσει την αίσθηση της αφής. Το μωρό θα διασκεδάσει νιώθοντας και αγγίζοντας τις διαφορετικές υφές του δέντρου και τις φιγούρες των ζώων που απεικονίζονται στα σχήματα, καθώς και θα μετακινήσει τις πολύχρωμες χάντρες ενώ θα τοποθετήσει τα σχήματα στη σωστή υποδοχή. Το παιχνίδι αναπτύσσει χειροκίνητο συντονισμό και γνωστικές δεξιότητες.

Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Ο διαλογέας σχήματος Baobab είναι μέρος της Chicco ECO+, παιχνίδια από ανακυκλωμένο πλαστικό και βιοπλαστικό (διάφορα ποσοστά ανάλογα με το προϊόν) που κατασκευάζονται στην Ιταλία. Αυτά τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να εμπλέκουν τα παιδιά στο παιχνίδι και να τα βοηθούν να κατανοήσουν πώς φτιάχνονται τα πράγματα και πώς λειτουργούν όταν συνδυάζονται. Η συσκευασία του παιχνιδιού είναι ανακυκλώσιμη και τα πλαστικά μέρη έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

Τα παιχνίδια ECO+ έχουν ακριβώς τα ίδια υψηλά πρότυπα ποιότητας με κάθε άλλο προϊόν Chicco, τόσο από την άποψη της ευκολίας παιχνιδιού όσο και από την ασφάλεια του προϊόντος

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHICZ-16
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος