Chicco Παιχνίδι Ταξινόμησης Δεινόσυαρος

13,80 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
CHICZ-160
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Υποστηρίζει την ανάπτυξη γνωστικών και χειρωνακτικών δεξιοτήτων χάρη σε 3 διαφορετικές δραστηριότητες. Ένα παιχνίδι από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό!

Ο διαλογέας παζλ Dino ECO είναι ένας ταξινομητής παζλ και σχημάτων σε ένα. Διαθέτει 6 πολύχρωμα κύπελλα διαφορετικών μεγεθών και 3 γεωμετρικά σχήματα που παρέχουν διαφορετικούς τύπους διασκέδασης για την υποστήριξη της ανάπτυξης γνωστικών και χειρωνακτικών δεξιοτήτων.

Ο Ντίνο χρειάζεται τη βοήθειά σας για να κρατήσει την ισορροπία του!

Παιχνίδι 3 σε 1:

Διαλογέας σχήματος 12M+ - τρία στοιχεία ταξινόμησης

Πύργος 18M+ - μπορείτε να χτίσετε έναν ψηλό πύργο από τα προσαρτημένα κύπελλα

24M+ δοκός ισορροπίας - Το Dino είναι μια δοκός ισορροπίας πάνω στην οποία πρέπει να τοποθετηθούν πολύχρωμα κύπελλα έτσι ώστε το παιχνίδι να διατηρεί την ισορροπία του

Και οι τρεις αυτές δραστηριότητες θα βοηθήσουν τα παιδιά σας να αναπτύξουν γνωστικές δεξιότητες, λογικούς συνειρμούς και συντονισμό χεριού-ματιού!

Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Ο διαλογέας παζλ Dino ECO είναι μέρος της Chicco ECO+, παιχνίδια από ανακυκλωμένο πλαστικό και βιοπλαστικό (διαφορετικά ποσοστά ανάλογα με το προϊόν) που κατασκευάζονται στην Ιταλία. Αυτά τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να εμπλέκουν τα παιδιά στο παιχνίδι και να τα βοηθούν να κατανοήσουν πώς φτιάχνονται τα πράγματα και πώς λειτουργούν όταν συνδυάζονται. Η συσκευασία του παιχνιδιού είναι ανακυκλώσιμη και τα πλαστικά μέρη έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

Τα παιχνίδια ECO+ έχουν ακριβώς τα ίδια υψηλά πρότυπα ποιότητας με κάθε άλλο προϊόν Chicco, τόσο από την άποψη της ευκολίας παιχνιδιού όσο και από την ασφάλεια του προϊόντος.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHICZ-160
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος