Πύργος 2 Σε 1 + ECO Cups

144419 Πύργος 2 σε 1 + ECO Cups

ΠερισσότεραShow less
12,58 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 1 Αντικείμενο
Κωδικός:
CHICZ-162
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Αυτή είναι μια ολοκαίνουργια έκδοση ECO του κλασικού παιχνιδιού στοίβαξης και ταξινόμησης. Ένα παιχνίδι από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό!

Ο πύργος ECO cups 2in1 είναι ένα παζλ και ένας ταξινομητής σχημάτων που κρύβονται μέσα σε ένα. Αυτή είναι μια ολοκαίνουργια, διευρυμένη έκδοση ECO του κλασικού παιχνιδιού στοίβαξης που βοηθά στην ανάπτυξη των γνωστικών δεξιοτήτων, της λογικής σκέψης και του συντονισμού χεριού-ματιού.

1. Πύργος: 5 πολύχρωμα φλιτζάνια σταδιακά αυξανόμενου μεγέθους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ενός πύργου

2. Διαλογέας σχημάτων: 5 πολύχρωμα σχήματα που πρέπει να τοποθετηθούν στις τρύπες κάθε φλιτζανιού

Στο τέλος του παιχνιδιού, είναι δυνατό να κρύψετε τα φλιτζάνια το ένα μέσα στο άλλο, ώστε να μείνει μόνο το 1, γεμάτο με τα άλλα τέσσερα!

Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Ο πύργος 2-σε-1 ECO cup είναι μέρος της Chicco ECO+, παιχνίδια από ανακυκλωμένο πλαστικό και βιοπλαστικό (διαφορετικά ποσοστά ανάλογα με το προϊόν) που κατασκευάζονται στην Ιταλία. Αυτά τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να εμπλέκουν τα παιδιά στο παιχνίδι και να τα βοηθούν να κατανοήσουν πώς φτιάχνονται τα πράγματα και πώς λειτουργούν όταν συνδυάζονται. Η συσκευασία του παιχνιδιού είναι ανακυκλώσιμη και τα πλαστικά μέρη έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

Τα παιχνίδια ECO+ έχουν ακριβώς τα ίδια υψηλά πρότυπα ποιότητας με κάθε άλλο προϊόν Chicco, τόσο από την άποψη της ευκολίας παιχνιδιού όσο και από την ασφάλεια του προϊόντος.

 

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHICZ-162
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος