Πιπίλα Σιλικόνης Που Φωσφορίζει Στο Σκοτάδι Για 0-6 Μηνών 2 Tμχ

4,67 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 3 αντικείμενα
Κωδικός:
NUKS-563
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Πιπίλα NUK με ελαφρύ εφέ

Οι λαμπερές πιπίλες NUK βοηθούν το παιδί να βρει εύκολα το δρόμο για τη χώρα των ονείρων. Χάρη στο υλικό φωταύγειας που είναι ασφαλές για το μωρό, εκπέμπουν ένα απαλό φως στο σκοτάδι, καθιστώντας τους γρήγορο και εύκολο να βρεθούν τη νύχτα.

NUK Sig nature Πιπίλα: Σχηματίζεται από τη φύση. Με αγάπη σχεδιασμού τ. Κοιτάξτε αυτό το μικρό πρόσωπο! Αυτή η μοναδική έκφραση όταν το μωρό σας τρέφει την έμφυτη ανάγκη του για πιπίλισμα. φύση Η πιπίλα Sig NUK ανταποκρίνεται σε αυτή τη φυσική ανάγκη με το απόλυτα φυσικό σχήμα NUK. Το πρωτότυπο. Είναι σχεδιασμένο με βάση τη θηλή κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζει την υγιή ανάπτυξη της στοματικής κοιλότητας. Έχει αποδειχθεί ότι το φυσικό πιπίλισμα δεν χρησιμοποιείται μόνο για την κατάποση τροφής, αλλά βοηθά επίσης στην ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων όπως η σωστή κατάποση, το μάσημα και τέλος η ομιλία. Η Θηλή NUK είναι τόσο επίπεδη, λεπτή και στενή που εφαρμόζει τέλεια σε μικρά στόματα, αφήνοντας αρκετό χώρο στη γλώσσα να εκτελεί φυσικές κινήσεις πιπιλίσματος. Η ακρίβεια αυτού του σχήματος αναγνωρίζεται από το 100% των ορθοδοντικών, οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι οι πιπίλες NUK δεν προκαλούν κακή ευθυγράμμιση των δοντιών και των γνάθων.

Η δημοφιλής πιπίλα NUK εντυπωσιάζει τώρα με μια νέα, εξαιρετική σχεδιαστική πλευρά: δίνει στο διάσημο παιδικό στόμα σε σχήμα καρδιάς ακόμα πιο ρευστό, απαλό σχήμα και κάνει αυτό το χαριτωμένο δαχτυλίδι μοντέρνο. Ένα νέο κλασικό που κάνει αυτό το μικρό πρόσωπο να φαίνεται ακόμα πιο χαριτωμένο.

*Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς, 50 ορθοδοντικοί, 50 παιδίατροι, 50 μαίες. Γερμανία 2017.

Βιώσιμη: Πιπίλα NUK σε επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευασία

Η βιωσιμότητα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να δώσουμε στους γονείς την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τη συσκευασία μας μετά την αποσυσκευασία, αντί να την πετάξουν στα σκουπίδια. Κάθε πιπίλα NUK έρχεται τώρα σε ένα ανθεκτικό επαναχρησιμοποιούμενο κουτί που διατηρεί την πιπίλα καθαρή και προστατευμένη - ιδανική για την προστασία του αγαπημένου συντρόφου του μωρού σας από βρωμιά και υγρασία, ειδικά όταν ταξιδεύετε. Κατάλληλο και για υγιεινό καθαρισμό στο φούρνο μικροκυμάτων.

Λεπτομέρειες προιόντος:

Η πιο φιλική προς το σαγόνι βεντούζα NUK Class ic μέχρι σήμερα - για υγιή συνολική ανάπτυξη του μωρού σας

Παιδικό στόμα σε σχήμα καρδιάς με ακόμα πιο ρευστά, ευαίσθητα σχήματα - με δαχτυλίδι με ελαφρύ εφέ

Λεπτός και στενός λαιμός θηλής - μειώνει την πίεση στη γνάθο και τα δόντια

Επίπεδη αναρρόφηση και λείος πυθμένας - περισσότερος χώρος για τη φυσική κίνηση αναρρόφησης

Επαναχρησιμοποιήσιμο δοχείο πιπίλας χωρίς BPA

4 τεμάχια

Υλικό: Σιλικόνη

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NUKS-563
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος