Ηλεκτρονικό Θερμόμετρο KFT-03

Ηλεκτρονικό Θερμόμετρο KFT-03

ΠερισσότεραShow less
3,45 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NOS-107
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή
Ψηφιακό θερμόμετρο
Μοντέλο: KFT-03
Αδιάβροχο
Το θερμόμετρο KFT-03 είναι αδιάβροχο, μπορεί να πλυθεί σε ζεστό νερό με σαπούνι ή να απολυμανθεί με οινόπνευμα. Αυτό διασφαλίζει την υγιεινή και μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης παθογόνων παραγόντων μεταξύ των χρηστών. Η πλαστική θήκη που περιλαμβάνεται στο σετ προστατεύει το θερμόμετρο από σκόνη και ζημιές κατά την αποθήκευση και τη μεταφορά. Επιπλέον, το μικρό του μέγεθος σημαίνει ότι χωράει ακόμα και στην πιο μικρή τσάντα καλλυντικών.
Ευέλικτη άκρη
Το flexi (μαλακό) άκρο σας επιτρέπει να μετράτε τη θερμοκρασία κάτω από το χέρι και στο στόμα. Το θερμόμετρο είναι κατασκευασμένο από ασφαλή, μη αλλεργιογόνα υλικά που δεν δίνουν αίσθηση κρύου κατά τη μέτρηση. 
Γρήγορα
Το ηλεκτρονικό θερμόμετρο KFT-03 είναι τέλειο για παιδιά. Η γρήγορη μέτρηση των 20 δευτερολέπτων επιτρέπει τη μέτρηση ακόμη και των πιο ανυπόμονων παιδιών. Ένα σήμα συναγερμού θα μας ενημερώσει όταν ολοκληρωθεί η μέτρηση. Ένας επιπλέον συναγερμός σε περίπτωση πυρετού διευκολύνει την ερμηνεία του αποτελέσματος. Η αυτόματη απενεργοποίηση του θερμομέτρου, η οποία εξοικονομεί ενέργεια, σας επιτρέπει να εκτελέσετε έως και 2.000 μετρήσεις σε μία μπαταρία.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NOS-107
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος