Περπατούρα Walky Talky Γκρί

126,87 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
CHICZ-201
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Το Walky Talky walker είναι ένας σταθερός, ασφαλής σύντροφος για ένα παιδί στις πρώτες του προσπάθειες να περπατήσει. Αρκεί να βάλετε το παιδί στο κάθισμα και το μωρό μπορεί να συνεχίσει το δρόμο του. Η πλάτη του υποστηρίζεται από μια δυνατή, άκαμπτη και ψηλή πλάτη. Για να μην έχει άμεση επαφή το δέρμα του παιδιού με πλαστικά στοιχεία, το κάθισμα και η πλάτη είναι απαλά επενδυμένα με ύφασμα. Η ρύθμιση ύψους καθίσματος - έως 3 ύψη - σας επιτρέπει να επιλέξετε το σωστό ύψος για το ύψος του παιδιού και να το προσαρμόζετε σε συνεχή βάση καθώς μεγαλώνει. Για την ασφαλή και άνετη χρήση του Walky Talky, είναι σημαντικό ο γονέας να διασφαλίσει ότι τα πόδια του παιδιού έχουν σταθερή βάση στο πάτωμα.

Το Walky Talky walker δεν είναι μόνο ένα τέλειο στήριγμα για τις πρώτες ανεξάρτητες προσπάθειες περπατήματος. Είναι επίσης ένα αναπτυσσόμενο παιχνίδι με ηλεκτρονικό πίνακα γεμάτο εντυπωσιακά και συναρπαστικά παιχνίδια. Κυρτά στοιχεία και κεφαλόδεσμος που μπορεί να τοποθετηθεί ή να τοποθετηθεί δίνουν στο παιδί την εντύπωση της τρισδιάστατης ολοκλήρωσης του παιχνιδιού. Το 3D panel στο Walky Talky είναι πολλά ερεθίσματα για τις αισθήσεις των παιδιών: ακοή, αφή και όραση. Χάρη στα ηλεκτρονικά, το παιδί ακούει διαφορετικούς ήχους, βλέπει φώτα και αγγίζει τη ζούγκλα του παιχνιδιού, με λουλούδια, παπαγάλους και ακόμη και τον βασιλιά των ζώων - το λιοντάρι. Ένας πρακτικός, προσβάσιμος διακόπτης σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τα ηλεκτρονικά εφέ και να απολαμβάνετε τον ίδιο τον περιπατητή.

Εάν το μωρό πάει για ύπνο και οι γονείς θα ήθελαν να καθαρίσουν τα παιχνίδια μετά από μια κουραστική μέρα, τίποτα δεν είναι ευκολότερο. Το Walky Talky Walker διπλώνει επίπεδα σε μικρό μέγεθος. Ένα αχρησιμοποίητο παιχνίδι μπορεί να τοποθετηθεί σε ασφαλές μέρος.

Πριν από τη χρήση, διαβάστε προσεκτικά τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHICZ-201
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος