Περπατούρα Chicco 1 2 3 Γκρί

183,98 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
CHICZ-212
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Το Baby walker 123 είναι μια πρόταση για δραστήρια νήπια ηλικίας από 6 μηνών έως 3 ετών. Έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την ανάπτυξη του παιδιού μέσω ασφαλούς και χαρούμενου παιχνιδιού. Παρέχει μια πραγματική προπόνηση φυσικής κατάστασης για τους νεότερους. Ξεκινώντας από την πρώτη χρήση - από τον 6ο μήνα της ζωής του παιδιού, το Walker 123 θα δώσει τη δυνατότητα στο παιδί να κινείται εύκολα και θα το βοηθήσει να κάνει μόνο του τα πρώτα του βήματα. Στη συνέχεια εξελίσσεται ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του παιδιού στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες: από τον 9ο και τον 18ο μήνα. Από τον 9ο μήνα, που το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα και το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη για τα χέρια του, μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί το Walker 123 ως ωθητή. Το σπρώξιμο βοηθά το παιδί να μείνει στα πόδια του και να περπατήσει μόνο του γύρω από το διαμέρισμα. Χάρη σε αυτό, ενισχύονται οι μύες του, βελτιώνεται η ισορροπία και η αυτοπεποίθησή του στο περπάτημα. Από την ηλικία των 18 μηνών, το Walker 123 μετατρέπεται σε ένα σταθερό ποδήλατο, την οδήγηση του οποίου θα παρέχουν τα παιδικά πόδια. Το κάθισμα του ποδηλάτου κρύβει ένα πρόσθετο αξιοθέατο - ένα κρυφό διαμέρισμα για θησαυρούς και μπιχλιμπίδια απαραίτητα για τις μετακινήσεις στο διαμέρισμα.

Το κάθισμα του περιπατητή είναι προφίλ και άκαμπτο για σωστή τοποθέτηση και στήριξη της πλάτης του παιδιού. Το απαλό ύφασμα καλύπτει το κάθισμα έτσι ώστε το παιδί να είναι απαλό και το δέρμα του να μην έχει άμεση επαφή με το πλαστικό. Η ρύθμιση σε δύο στάδια του ύψους του καθίσματος και της θέσης των λαβών εξασφαλίζει τη σωστή επαφή των ποδιών του παιδιού με το έδαφος, και επομένως άνετη και ασφαλή χρήση. Είναι σημαντικό ότι η μετατροπή του Walker 123 σε καθεμία από τις 3 διαθέσιμες λειτουργίες πραγματοποιείται χωρίς τη χρήση εργαλείων!

Η κατασκευή του Walker 123 επιτρέπει στο παιδί, ανά πάσα στιγμή και όταν χρησιμοποιεί καθεμία από τις τρεις λειτουργίες του παιχνιδιού, δωρεάν πρόσβαση στην ηλεκτρονική εκπαιδευτική επιφάνεια εργασίας γεμάτη αξιοθέατα και χειροκίνητη ανάπτυξη. Το γραφείο είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από παιχνίδια που παρέχουν εξαιρετική εκπαίδευση των αισθήσεων των παιδιών: όραση (καθρέφτης, φώτα), ακοή (κουδουνίσματα, ήχοι) και αφή (διάφορα σχήματα και υφές). Η εκπαιδευτική επιφάνεια εργασίας είναι αποσπώμενη. Μπορεί να αποσπαστεί από την κατασκευή και να ψυχαγωγηθεί και το παιδί που κάθεται στον καναπέ ή στο χαλί.

Πρώτα η ασφάλεια! Ο περιπατητής 123 έχει σχεδιαστεί με ασφάλειες που σταματούν τον περιπατητή όταν πλησιάζει επικίνδυνες περιοχές του διαμερίσματος, π.χ. σκάλες. Το Walker 123, χάρη σε έως και 3 λειτουργίες και προορίζεται για παιδί από 6 μηνών έως 3 ετών, είναι επίσης ένα πολύ πρακτικό, αλλά ταυτόχρονα ελκυστικό, αναπτυσσόμενο δώρο!

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHICZ-212
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος