Υγρό Πλυσίματος Για Μπουκάλια Και Πιπίλες 500ml

4,78 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NP-0283
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Υγρό για το πλύσιμο μπιμπερών και θηλών για μωρά.

• αφαιρεί ακόμη και τα επίμονα υπολείμματα γάλακτος και βρεφικής τροφής

• Ξεπλένεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα

• περιέχει βιο-ένζυμα

• συστατικά με φυσική βάση

• δεν περιέχει χρωστικές και αρωματικά συστατικά

• ουδέτερο pH (δερματολογικά ελεγμένο)

Τους πρώτους μήνες το μωρό τρέφεται κυρίως με γάλα ή χυλό. Ισχυρές εναποθέσεις πρωτεΐνης γάλακτος παραμένουν σε μπιμπερό, θηλές και άλλα σκεύη, προκαλώντας ανάπτυξη βακτηρίων και δυσάρεστες οσμές.

Το καθαριστικό μπιμπερό και θηλών NUK αναπτύχθηκε ειδικά για τον καθαρισμό βρεφικών ειδών. Είναι τόσο απαλό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλα τα βρεφικά προϊόντα, π.χ. μπιμπερό, θηλές, φλιτζάνια, μαχαιροπίρουνα, πιάτα, καθώς και παιχνίδια και εξαρτήματα θήλαστρων και οτιδήποτε μπορεί να βάλει ένα μωρό στο στόμα του! Ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και η ποιότητα του προϊόντος το καθιστούν ανεκτίμητο στη φροντίδα της καθαριότητας με ένα μικρό παιδί.

Με τη βοήθεια ειδικών βιοενζύμων, το υγρό για τον καθαρισμό μπουκαλιών και θηλών φτάνει σε όλη τη βρωμιά στην επιφάνεια του αντικειμένου, κατακάθεται πάνω τους και στη συνέχεια τα σπάει σε μικρά κομμάτια, χάρη στα οποία μπορούν να ξεπλυθούν εύκολα με τρεχούμενο νερό. Αφαιρεί υπολείμματα γάλακτος, χυμού, χυλού ή πολτού. Ξεπλένεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα, δεν περιέχει τεχνητά αρώματα ή βαφές.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΗ

Δεν περιέχει χρωστικές ή αρωματικές ουσίες.

Αφαιρεί τους ρύπους και ξεπλένεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Χάρη στα εκλεπτυσμένα ένζυμα, το NUK Bottle Cleaner αφαιρεί αβίαστα τα πιο επίμονα υπολείμματα γάλακτος, χυμού, πολτού και χυλού

ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Δεν είναι μόνο εξαιρετικά αποτελεσματικό στην απομάκρυνση της βρωμιάς από το γάλα και το χυμό, αλλά τώρα και τη βρωμιά από χυλό, πλιγούρι βρώμης και πολτό.

ΑΠΑΡΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑ

Το υγρό έχει αναπτυχθεί ειδικά για μπουκάλια και θηλές μπουκαλιών και είναι ιδιαίτερα απαλό στα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται.

Το υγρό για το πλύσιμο μπουκαλιών και θηλών έχει ουδέτερο PH για το δέρμα και είναι υποαλλεργικό. Δερματολογικά ελεγμένο.

Πώς λειτουργεί το απορρυπαντικό της NUK;

Το μυστικό της ειδικής σύνθεσης του υγρού είναι τα ένζυμα. Διασπούν τις πρωτεΐνες που περιέχονται στο γάλα ή τον πολτό. Το υγρό ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα σε μπουκάλια, θηλές, πιάτα και φλιτζάνια. Πολύ απλό και φυσικό. Είναι πολύ βολικό στη χρήση, γιατί έχει υγρή σύσταση, διαλύεται εύκολα και ξεπλένεται εύκολα. Απαλός καθαρισμός - απαλό, συστατικά βασισμένα σε ανανεώσιμα υλικά

Αποτελεσματικός και απαλός καθαρισμός:

- Πιέστε λίγο υγρό στο μπουκάλι και γεμίστε το με ζεστό νερό

- Καθαρίστε απαλά με μια βούρτσα για το πλύσιμο των μπουκαλιών και των θηλών

- ρίξτε το νερό με το υγρό

- Ξεπλύνετε καλά το μπουκάλι με ζεστό νερό

Για τακτική και ήπια απολύμανση, συνιστούμε το NUK Sterilizer.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NP-0283
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος