Ηλεκτρικός Αποσυμφορητης Μύτης Με Led Φωτισμό Επαναφορτιζόμενος

Haxe Ηλεκτρικός Αποσυμφορητης Μύτης Με Led Φωτισμό Επαναφορτιζόμενος

ΠερισσότεραShow less
31,87 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NOS-1
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Μοντέλο: X10

Ο ηλεκτρικός αναρροφητήρας μωρού είναι μια σύγχρονη συσκευή ρινικού καθαρισμού. Ο αναρροφητήρας με τρεις ταχύτητες και ένα φως LED κάνει την έκφραση των εκκρίσεων όσο το δυνατόν πιο εύκολη, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Είναι μια εξαιρετικά αθόρυβη και εύχρηστη συσκευή που βοηθά στον καθαρισμό της μύτης από τις εκκρίσεις ακόμα και στα νεογέννητα. Ειδικές συμβουλές εξασφαλίζουν ασφάλεια ακόμα και από την πρώτη μέρα της ζωής του παιδιού. Όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το έκκριμα μπορούν εύκολα να αποσυναρμολογηθούν, να πλυθούν και ακόμη και να απολυμανθούν. Η αναρρόφηση X10 φορτίζεται μέσω καλωδίου USB και η πλήρης φόρτιση διαρκεί για 2 ώρες χρήσης.

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ

Ο αναρροφητήρας διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Το καλώδιο microUSB που περιλαμβάνεται στο σετ μπορεί να συνδεθεί στο τροφοδοτικό ή στον υπολογιστή. Η κινητή συσκευή διευκολύνει τον καθαρισμό της μύτης, θα λειτουργήσει καλά όταν ταξιδεύετε, σε μια βόλτα ή κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο γιατρό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή ρινικής καταρροής χωρίς πρόσβαση σε πηγή τροφοδοσίας, γεγονός που του δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των απαγωγέων που είναι συνδεδεμένοι σε ηλεκτρική σκούπα.

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Η εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση καθιστά τη συσκευή έτοιμη να λειτουργήσει σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν απαιτεί τη συμμετοχή της αναπνοής του φροντιστή, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων. Η αναρρόφηση είναι ελαφριά και ταιριάζει στο χέρι, οπότε δεν επιβαρύνει τον καρπό. Το εργονομικό σχήμα εξασφαλίζει ασφαλές κράτημα κατά τη διαδικασία εξαγωγής. Όταν το έκκριμα είναι πολύ πηχτό, αρκεί να το αραιώσετε με θαλασσινό νερό ή φυσιολογικό ορό.

ΑΝΕΤΟΣ

Μέχρι και 3 τρόποι λειτουργίας σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την ισχύ αναρρόφησης ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την πυκνότητα της έκκρισης. Η αναρρόφηση X10 είναι εξαιρετικά αθόρυβη και απαλή, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην αγχώνει το μωρό ενώ εκφράζεται. Η λάμπα LED με απαλό φως διευκολύνει τη χρήση της συσκευής τη νύχτα. Η λάμπα δεν βλάπτει τα μάτια, αλλά μόνο φωτίζει τη ρινική κοιλότητα για να επιτρέψει τον καθαρισμό της σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Το σετ περιλαμβάνει 2 συμβουλές για νεογέννητα και μωρά από 1 ημέρα ζωής και 2 συμβουλές για μωρά και παιδιά έως 1 έτους.

Περιλαμβάνεται:

1 x Ρινικός αναρροφητήρας

4 x Μύτες σιλικόνης

1 x καλώδιο USB

1 x Σετ ανταλλακτικών παρεμβυσμάτων

1 x Ανταλλακτικό βύσμα κατά της παλινδρόμησης

1 x Εγχειρίδιο χρήστη

1 x Κάρτα Εγγύησης

Ασφάλεια

1. Μην επιτρέπετε στα παιδιά να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν μόνα τους. Πριν από τη χρήση, ρυθμίστε πρώτα τη λειτουργία αναρρόφησης στο κάτω μέρος του χεριού ενός ενήλικα.

2. Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο καλώδιο USB για φόρτιση για να βεβαιωθείτε ότι η τάση φόρτισης πληροί τις απαιτήσεις του προϊόντος.

3. Μην φορτίζετε κατά τη χρήση.

4. Εάν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου τρεις μήνες), αφαιρέστε την και φορτίστε την πλήρως πριν την αποθηκεύσετε.

5. Μην αποσυναρμολογείτε ή επισκευάζετε τη συσκευή μόνοι σας.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NOS-1
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος