Πιπίλα Chicco Physio Light Silicone 16-36 2τμχ Μπλέ

156436 Πιπίλα Chicco Physio Light Silicone 16-36 2τμχ Μπλε

ΠερισσότεραShow less
7,67 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 5 αντικείμενα
Κωδικός:
CHIC-55141
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή
Οι βρεφικές πιπίλες Chicco PhysioForma Light διεγείρουν τη φυσική ανάπτυξη της στοματικής κοιλότητας του μωρού.
Οι ασπίδες των πιπίλων PhysioForma Light έχουν τρύπες που επιτρέπουν στον αέρα να ρέει ελεύθερα ανάμεσα στα μάγουλα και τη θηλή. Με αυτόν τον τρόπο, το δέρμα των μωρών στα μάγουλα παραμένει στεγνό και δεν ερεθίζεται.
Οι άνω και κάτω εγκοπές στην ασπίδα της πιπίλας παρέχουν στο μωρό αρκετό χώρο για τη μύτη και το πηγούνι, διευκολύνοντας την ελεύθερη αναπνοή. Η PhysioForma Soft είναι μια εξαιρετικά ελαφριά πιπίλα που παρέχει στο μωρό μεγάλη άνεση κατά το πιπίλισμα.
Οι πιπίλες Chicco PhysioForma Light δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το Chicco Baby Research Center και ειδικούς στην παιδιατρική και την ορθοδοντική. Υποστηρίζουν τη σωστή ανάπτυξη της στοματικής κοιλότητας και τη φυσική τοποθέτηση του στόματος και της γλώσσας του παιδιού. Υποστηρίζουν τη φυσιολογική αναπνοή.
Οι θηλές PhysioForma Light είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη, η οποία είναι ένα υγιεινό, ασφαλές και μη παραμορφώσιμο υλικό. Είναι άχρωμο και δεν αφήνει γεύση ή μυρωδιά. Το βελούδινο φινίρισμα της σιλικόνης SOFT SENSE στην πιπίλα την κάνει να αισθάνεται σαν στήθος μητέρας για το μωρό.

Chicco 2022




 
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHIC-55141
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος