751448 Nuk Αλυσίδα Πιπίλας MICKEY

751448 Nuk Αλυσίδα Πιπίλας MICKEY

ΠερισσότεραShow less
8,84 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NP-06392
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Πιπίλα NUK Disney Mickey Mouse:

• σχεδιασμένη και για πιπίλες με και χωρίς λαβή

• πρακτικό κλιπ - για να στερεώσετε την πιπίλα στα ρούχα του μωρού

• Το κλιπ μπορεί να στερεωθεί εύκολα με το ένα χέρι

• Κλιπ με οπές αερισμού σε περίπτωση που το βάλει παιδί στο στόμα

• κορδέλα από δυνατό υλικό

• δεν περιέχει δισφαινόλη Α (BPA)

 

Τα μωρά λατρεύουν να πιπιλίζουν και λατρεύουν να παίζουν με τις πιπίλες τους. Ως εκ τούτου, συμβαίνει συχνά να πέσουν ή να χαθούν. Ειδικά όταν λείπετε από το σπίτι, έρχεται ξανά και ξανά η ερώτηση για το πού να κρατήσετε την πιπίλα για να μην χαθεί και λερωθεί. Μπορείτε να στερεώσετε την πιπίλα με αλυσίδα ή κορδέλα, μπορείτε να την αποθηκεύσετε σε ειδικό κουτί πιπίλας ή να της βάλετε ένα ειδικό κάλυμμα. Ο ιμάντας πιπίλας αποτρέπει την απώλεια ή το λερώματα της πιπίλας.

Ο ιμάντας πιπίλας NUK διαθέτει ένα πρακτικό κλιπ για να στερεώνεται στα ρούχα του μωρού σας και ένα άγκιστρο σιλικόνης που μπορεί να στερεωθεί εύκολα τόσο στην πιπίλα με όσο και χωρίς λαβή. Το κλιπ είναι ασφαλές για το παιδί γιατί έχει τρύπες που του επιτρέπουν να αναπνέει αν το βάλει στο στόμα του. Η κορδέλα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά και το κλιπ έχει λείες άκρες.

Οι αλυσίδες και τα κορδόνια NUK πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, ώστε οι γονείς να μπορούν να τα χρησιμοποιούν χωρίς καμία ανησυχία. Απλά θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε βρεφική κούνια, κούνια ή παρκοκρέβατο και δεν πρέπει να επεκτείνονται με κανέναν τρόπο.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NP-06392
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος