Θερμόμετρο πυρετού μετώπου HW-F1 - HAXE

Θερμόμετρο πυρετού μετώπου με ευανάγνωστη οθόνη και μνήμη

ΠερισσότεραShow less
27,43 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NOS-1060
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Μοντέλο: HW-F1

Το θερμόμετρο μετώπου HW-F1 είναι μια συσκευή υπερύθρων. Η εύκολη και γρήγορη μέτρηση είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα τόσο σε οικιακό όσο και σε δημόσιο περιβάλλον. Το θερμόμετρο HW-F1 έχει δύο τρόπους μέτρησης: σώμα και αντικείμενο (συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας περιβάλλοντος). Ένα ευρύ φάσμα μετρήσεων από 0°C έως 93°C σάς επιτρέπει να μετράτε τη θερμοκρασία μιας επιφάνειας, γεύματος ή νερού μπάνιου.

Εύχρηστο

Το μοντέρνο, εργονομικό σχήμα του θερμομέτρου το καθιστά άνετο και ασφαλές στο χέρι. Η αλλαγή της λειτουργίας διευκολύνεται από ένα μεγάλο κουμπί, το οποίο είναι το πλαίσιο της οθόνης. Η αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 30 δευτερόλεπτα εξοικονομεί ενέργεια και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η μέτρηση πρέπει να γίνεται σε απόσταση περίπου 5 cm από το μέτωπο ή το αντικείμενο.

Ευανάγνωστη οθόνη

Η μεγάλη μαύρη οθόνη εμφανίζει το αποτέλεσμα σε φωτεινούς, αντίθετους αριθμούς. Χάρη στον οπίσθιο φωτισμό, η ανάγνωση του αποτελέσματος είναι δυνατή ακόμη και σε σκοτεινό δωμάτιο. Το θερμόμετρο σηματοδοτεί τη μέτρηση με μια σύντομη δόνηση, όταν η μέτρηση δείχνει πυρετό, η δόνηση διπλασιάζεται. Η τιμή στην οποία ξεκινά ο συναγερμός (διπλή δόνηση) μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε τιμή μεταξύ 37,5°C και 38,5°C.

Ακριβές και γρήγορο

Το θερμόμετρο HW-F1 έχει ακρίβεια 0,2 ° C. Χάρη στη μνήμη των τελευταίων 10 μετρήσεων, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε προηγούμενες μετρήσεις και να παρακολουθήσετε την κατάσταση του ασθενούς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαβαστούν σε Φαρενάιτ και Κελσίου. Η άμεση μέτρηση εντός 1 δευτερολέπτου θα σας επιτρέψει να ελέγξετε τη θερμοκρασία των ανυπόμονων παιδιών ή πολλών ασθενών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NOS-1060
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος