Bocioland Τσάντες Για Μεταχειρισμένες Πάνες

2,24 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

100 τεμάχια σε συσκευασία. Εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο με σφραγισμένο πτερύγιο. Το μέγεθος της τσάντας είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει πάνες όλων των μεγεθών μαζί με χρησιμοποιημένα μαντηλάκια και βαμβάκι. Οι αρωματικές σακούλες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αποθηκεύουν και να διατηρούν φρέσκες τις χρησιμοποιημένες πάνες. Το κύριο καθήκον των σακουλών είναι να αποτρέπουν αποτελεσματικά την εξάπλωση δυσάρεστων οσμών από τις χρησιμοποιημένες πάνες.

Οι σακούλες είναι κατασκευασμένες από υλικό που είναι ανθεκτικό στις οσμές. Έχουν αντιβακτηριακές και εξουδετερωτικές ιδιότητες για να παγιδεύουν αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές μέσα στην τσάντα.

Πριν τοποθετήσετε τη χρησιμοποιημένη πάνα/pamper στην τσάντα, συνιστούμε να τη σφραγίσετε για να αποτρέψετε τη διαρροή και να διατηρήσετε την υγιεινή. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μέσα στη σακούλα και δέστε το για να εξασφαλίσετε μια σφιχτή στεγανοποίηση. Οι αρωματικές σακούλες για μεταχειρισμένες πάνες είναι: -εύκολες στη χρήση -βολικές στην αποθήκευση -μπλε χρώμα χάρη στο οποίο κρύβουν το περιεχόμενο Ιδιαίτερα χρήσιμες σε περιπτώσεις όπου οι χρησιμοποιημένες πάνες δεν μπορούν να αφαιρεθούν αμέσως (περπάτημα, ταξίδι).

Προσοχή! Ενώ οι αρωματικές σακούλες απόρριψης πάνας μπορούν να προσφέρουν προσωρινή ανακούφιση από τις οσμές, είναι σημαντικό να αδειάζετε και να απορρίπτετε τακτικά τις χρησιμοποιημένες σακούλες πάνας για να διατηρούνται φρέσκες και υγιεινές. - Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ασφυξίας, φυλάξτε το μακριά από παιδιά. - Απορρίψτε τη σακούλα με το περιεχόμενο σε ανάμεικτα απορρίμματα

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος