Βρεφική Πετσέτα Μπάνιου Από Bamboo Γαλάζιο

3,71 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 22 αντικείμενα
Κωδικός:
ONO-98702
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Η πετσέτα μπάνιου μας από μπαμπού με αυτιά είναι αναντικατάστατη από το πρώτο μπάνιο του μωρού σας. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, λεπτό μπαμπού με πρόσμιξη αφράτου βαμβακιού. Η άνετη μορφή του γαντιού θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια του μπάνιου, καθώς και στην καθημερινή φροντίδα για το πλύσιμο των χεριών και του στόματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι μια καλή επιλογή για παιδιά με δερματικά προβλήματα γιατί το μη υφαντό ύφασμα από μπαμπού έχει υποαλλεργικές ιδιότητες.

Χαρακτηριστικά

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το πανί μας είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, λεπτό μπαμπού με πρόσμιξη αφράτου βαμβακιού. Είναι εξαιρετικά παχύ - 360 g/m2. Είναι ένα φυσικό, υποαλλεργικό, εξαιρετικά απαλό και αφράτο προϊόν που καταπραΰνει και δεν ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας.

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ

Το γάντι μπάνιου Babyono είναι πραγματικά μεγάλο. Ένα από τα μεγαλύτερα διαθέσιμα στην αγορά. Μπορεί εύκολα να χωρέσει τόσο γυναικεία όσο και ανδρικά χέρια.

ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ο γάντζος δίπλα στο πλυντήριο θα σας επιτρέψει να κρεμάσετε το γάντι σε μια κρεμάστρα στο μπάνιο. Χάρη σε αυτό, το πλυντήριο μπάνιου σας θα είναι πάντα εύκολα προσβάσιμο και η σωστή κυκλοφορία του αέρα θα κάνει το προϊόν να στεγνώσει γρήγορα.

Τεχνικά δεδομένα

Υλικό: 70% μπαμπού, 30% βαμβάκι.

Βάρος: 360 gr.

Προορίζεται για παιδιά από τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννηση (0 m+).

Συσκευασμένο σε διάφανη τσάντα με κρεμάστρα.

Οδηγίες πλυσίματος: μην χρησιμοποιείτε μαλακτικά, πλύνετε στους 40°C. Συνιστάται η πρόπλυση πριν από τη χρήση του προϊόντος.

Διαστάσεις

μέγεθος της συσκευασίας

12 x 25 εκ

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
ONO-98702
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος