Chicco Παιχνίδι Διασκέδασης Καρφίτσες Bowling

23,89 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
CHICZ-148
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Το Fit&Fun bowling είναι το πρώτο σετ καρφίτσες μπόουλινγκ για παιδιά ηλικίας από 18 μηνών, παρέχοντας ασυνήθιστα συναισθήματα μετά από κάθε ακριβές χτύπημα 6 πολύχρωμων, αστείων καρφίτσες μπόουλινγκ με μοτίβα μαϊμού.

Όπως όλα τα παιχνίδια της σειράς Fit&Fun, το μπόουλινγκ συνδυάζει την πτυχή του να γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο του παιδιού με την αναπτυξιακή διασκέδαση. Το να γκρεμίσει τις καρφίτσες βοηθά το παιδί να εκπαιδεύσει την ακρίβεια, την ακρίβεια, την υπομονή και τη λειτουργία του χεριού, διεγείρει την ικανότητα συντονισμού χεριού-ματιού και βελτιώνει την ακρίβεια των κινήσεων.

Τα ακριβή knock-offs είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο, ικανοποίηση και παιδική χαρά για ένα παιδί. Αλλά η διασκέδαση δεν σταματά εκεί. Κάθε καρφίτσα μπορεί να χωριστεί στη μέση και τα μεμονωμένα μισά μπορούν να στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο για να χτιστούν πολύχρωμοι πύργοι 12 τεμαχίων. Μια τέτοια διασκέδαση διεγείρει τη δημιουργικότητα των παιδιών.

Επιπλέον, όλες οι καρφίτσες του μπόουλινγκ είναι αριθμημένες και διακοσμημένες με διαφορετικά χρώματα, κάτι που ενθαρρύνει το παιδί να μάθει να μετράει μέχρι το 6 και να αναγνωρίζει και να συνδυάζει χρώματα.

Η συμπεριλαμβανόμενη μπάλα μπόουλινγκ είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ, μαλακό πλαστικό για ασφαλή χρήση στο σπίτι.

Λόγω του είδους του παιχνιδιού και της αναφοράς σε ένα εξαιρετικά κοινωνικό άθλημα, το παιχνίδι μπόουλινγκ Fit&Fun είναι η τέλεια δικαιολογία για να παίξετε με το παιδί σας. Μπορεί να συνοδεύεται από γονείς, αδέρφια ή φίλους, χάρη στους οποίους θα αρχίσει να αναπτύσσει τις κοινωνικές του δεξιότητες σε πολλά επίπεδα.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHICZ-148
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος