Babyono Κρεμαστό Παιχνίδι Καροτσιού Και Αυτοκινήτου Hey Monday

1499 Babyono Κρεμαστό Παιχνίδι Καροτσιού και Αυτοκινήτου Hey Monday

ΠερισσότεραShow less
12,99 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 9 αντικείμενα
Κωδικός:
ON-81405
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Το κρεμαστό παιχνίδι διασκεδάζει το μικρό σας στο σπίτι και στις βόλτες, ενώ αναπτύσσει τις γνωστικές και αισθητηριακές του δεξιότητες. Τα μαλακά και ασφαλή υλικά του το καθιστούν ιδανικό για τα μικρότερα παιδιά που μπορούν να παίξουν με ασφάλεια και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους. Δεν υπάρχει πλήξη - το παιχνίδι αποτελείται από κουδουνίστρα και μασητικό. Το παιδί είναι ένας μικρός εξερευνητής - μαθαίνει τις σχέσεις αιτίας και αποτελέσματος με το παιχνίδι του. Παράλληλα, αναπτύσσει την ακοή και την όραση.

Χαρακτηριστικά:

Πολυλειτουργικό: Μπορείτε να το προσαρτήσετε στο κάθισμα αυτοκινήτου, τη βαλίτσα, την κούνια και την κούνια ή να το συνδέσετε στο καρότσι ενώ περπατάτε. Μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ένα αγαπημένο παιχνίδι αγκαλιάς.

Βολική τοποθέτηση: το μενταγιόν συναρμολογείται εύκολα χάρη στο σπειροειδές σχήμα του. Μπορείτε να το στερεώσετε εύκολα σε ένα σημείο που μπορεί εύκολα να φτάσει το παιδί σας - στο υποβραχιόνιο του καθίσματος αυτοκινήτου ή στο καρότσι.

Αισθητηριακό: τα υλικά του παιχνιδιού και τα διάφορα στοιχεία της διεγείρουν την αίσθηση της αφής. Τα μικροσκοπικά χέρια εξερευνούν τις διαφορετικές υφές των υφασμάτων και χαϊδεύουν τα απαλά λούτρινα ζωάκια. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί αναπτύσσει λεπτές κινητικές δεξιότητες.

Μασητικό: το μασητικό σιλικόνης που είναι προσαρτημένο στο παιχνίδι καταπραΰνει τα ερεθισμένα ούλα κατά τα πρώτα δόντια.

Ήχος: ο ήχος στο παιχνίδι κεντρίζει το ενδιαφέρον και διδάσκει σχέσεις αιτίου και αποτελέσματος.

Κουδουνίστρα: το παιχνίδι κάνει έναν ήχο όταν κουνιέται. Αυτοί οι ήχοι είναι απαλοί και ευχάριστοι στο αυτί, και ταυτόχρονα ελκυστικοί και ενδιαφέροντες για το παιδί.

Τεχνικές ιδιότητες:

Υλικό: 100% πολυεστέρας

Βάρος: 20g.

Ηλικία παιδιού: 0 m+.

Διαστάσεις: διαστάσεις: 28 × 26 cm.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
ON-81405
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος