Πάνα Μουσελίνα Φθινόπωρο

6,27 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 24 αντικείμενα
Κωδικός:
ONO-66971
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Οι πάνες μουσελίνα δεν πρέπει να λείπουν από το γαλάκτωμα της μητέρας και του μωρού. Είναι κατασκευασμένα από τετρά διπλής στρώσης που περιέχουν 100% βαμβάκι. Είναι αέρινα και ευαίσθητα για το δέρμα του μωρού. Θα σας φανούν χρήσιμα κατά την αλλαγή, το μπάνιο και τον ύπνο, καθώς και κατά τη διάρκεια μιας βόλτας. Οι πάνες μουσελίνας θα χρησιμεύσουν ως σφήνα, κουβέρτα, σεντόνι, υπόστρωμα ή πετσέτα. Η μαμά θα σκεπάζεται με αυτά κατά τη διάρκεια του ταΐσματος και επίσης θα προστατεύει τα ρούχα της σε περίπτωση που χυθεί φαγητό ενώ ρέψιμο. Σε καθεμία από αυτές τις καταστάσεις, η απαλότητα και η ελαφρότητά τους είναι το κλειδί. Οι πάνες μουσελίνα είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα δώρου για ένα μωρό.

Χαρακτηριστικά

Απίστευτα απαλό

Οι πάνες Muslin είναι κατασκευασμένες από βαμβάκι υψηλής ποιότητας. Είναι ευχάριστα στην αφή, τέλεια απαλά και δεν περιέχουν σκληρά στοιχεία. Δεν ερεθίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Δεν προκαλούν αλλεργίες, εκδορές και τριβή.

ευάερος

Η μουσελίνα είναι ένα ύφασμα που αναπνέει. Η ελαφριά ύφανση των ινών κάνει τις πάνες να αναπνέουν. Επίσης κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, όταν τα χρησιμοποιείτε, για παράδειγμα, ως αέρινη φούστα ή κουβέρτα.

Πολυλειτουργικό

Οι πάνες Muslin μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες δραστηριότητες φροντίδας στο σπίτι και έξω. Είναι χρήσιμα όχι μόνο για κύλιση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κουβέρτα, πετσέτα, σεντόνι ή παιχνίδι αγκαλιάς για να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε.

Απορροφητικό

Οι πάνες μουσελίνας χαρακτηρίζονται από υψηλή απορροφητικότητα, έτσι το δέρμα του μωρού θα παραμείνει στεγνό. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως πετσέτες μπάνιου ή για να προστατέψετε τα ρούχα κατά τη διάρκεια του ταΐσματος εάν το παιδί σας έχει νεροποντή.

Τεχνικά δεδομένα

Υλικό: 100% βαμβάκι

Το σετ περιλαμβάνει 3 τεμ.

Διάσταση: 70 x 70 cm

Διαστάσεις

μέγεθος της συσκευασίας

12 x 25 εκ

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
ONO-66971
Σας προτείνουμε επίσης
Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος