Chicco Πιπίλα Σιλικόνης Πορτοκαλί

7,06 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 6 αντικείμενα
Κωδικός:
CHIC-573
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Πιπίλα Chicco PhysioForma Soft Luxe - σιλικόνη

Απίστευτα απαλή και απαλή στο δέρμα, η Physioforma® Soft Luxe είναι η πρώτη θηλή που διαθέτει μοντέρνα ανάγλυφη επιφάνεια ασπίδας και διαφορετικά αδιαφανή χρώματα ανάλογα με το μέγεθος. Η ασπίδα της πιπίλας έχει εργονομικό σχήμα που παρέχει αρκετό χώρο για τη μύτη και το πηγούνι του μωρού. Η ασπίδα έχει επίσης μεγάλες οπές αερισμού που αποτρέπουν τον ερεθισμό στο πρόσωπο του μωρού.

Η απαλή και λεπτή πιπίλα Physioforma® Soft Luxe έχει σχεδιαστεί για να συνοδεύει το μωρό κατά τη διάρκεια του ύπνου, χωρίς να το ενοχλεί ή να αφήνει σημάδια στο δέρμα.

100% σιλικόνη: υγιεινό και μη παραμορφώσιμο υλικό, άοσμο, επιλεγμένο για πρακτικότητα. Το αποκλειστικό φινίρισμα SOFT SENSE το κάνει απαλό και βελούδινο.

Το PHYSIOFORMA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ πιπίλων CHICCO

Το PhysioForma είναι το μοναδικό ανατομικό-λειτουργικό σχήμα όλων των πιπίλων Chicco, σχεδιασμένο να διεγείρει και να διεγείρει τις διάφορες λειτουργίες της στοματικής κοιλότητας ενώ απορροφά χωρίς θρεπτικά συστατικά. Το σχήμα του PhysioForma υποστηρίζει τη σωστή τοποθέτηση της γλώσσας στο στόμα του παιδιού - προεξέχοντάς την προς τα εμπρός και προς τα πάνω, με το στόμα κλειστό. Αυτή η τοποθέτηση της γλώσσας υποστηρίζει το φυσιολογικό άνοιγμα της ανώτερης αναπνευστικής οδού, υποστηρίζοντας έτσι τη φυσιολογική αναπνοή (από τη μύτη). Η φυσιολογική αναπνοή είναι εξαιρετικά σημαντική για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού. Η θέση της γλώσσας στο στόμα έχει επίσης μεγάλη σημασία για το σχηματισμό της υπερώας και τη δημιουργία χώρου για τα πρώτα δόντια του μωρού.

Οι θηλές PhysioForma® της Chicco υποστηρίζουν όλες τις σημαντικές στοματικές λειτουργίες για υγιή ανάπτυξη: αναπνοή, πιπίλισμα, κατάποση, μάσηση και ομιλία.

ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΜΟΡΦΗΣ ΕΙΝΑΙ:

- Λεπτή και εύκαμπτη βάση θηλής που επιτρέπει το άνετο κλείσιμο του στόματος

- Το κεφάλι κατευθύνεται προς τα πάνω, γεγονός που αφήνει χώρο για τη φυσική τοποθέτηση της γλώσσας

- κυρτή κεφαλή, που κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση της γλώσσας στον ουρανίσκο

- μια εσοχή στο κάτω μέρος του κεφαλιού και λεπτές αυλακώσεις που μιμούνται το φυσικό σχήμα του ουρανίσκου, βοηθώντας στη σωστή θέση της γλώσσας

Το σχήμα του PhysioForma είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ερευνητικού Κέντρου Osservatorio Chicco, έμπειρων παιδιάτρων και της Ιταλικής Ορθοδοντικής Εταιρείας.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHIC-573
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος