Κομπρέσες Μητρότητας

8,04 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 24 αντικείμενα
Κωδικός:
AKUKU-56101
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Οι κομπρέσες gel Akuku® είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε με γνώμονα την ευημερία των γυναικών κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Κατασκευασμένα από μη τοξικό υλικό, δεν περιέχουν λάτεξ, μόλυβδο και δισφαινόλη. Οι κομπρέσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κρύες ή ζεστές, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η κομπρέσα gel καλύπτεται στη μία πλευρά με ένα απαλό και λεπτό ύφασμα που παρέχει άνεση και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Ζεστή χρήση:

Βοηθούν στην απομάκρυνση των φραγμένων αγωγών γάλακτος και ανακουφίζουν από τη μαστίτιδα, καθώς και από το πρησμένο, υπερπληθυσμένο στήθος. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αμέσως πριν από το τάισμα για να διευκολυνθεί η ροή του γάλακτος. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν πριν ή κατά τη διάρκεια της άντλησης για μείωση του χρόνου άντλησης διεγείροντας την ταχύτερη ροή γάλακτος.

Τρόπος παρασκευής: Τοποθετήστε τη κομπρέσα στο ταψί του φούρνου. Ρυθμίστε την ώρα ανάλογα με την ισχύ μικροκυμάτων (700W - 16 δευτερόλεπτα/1000W - 13 δευτερόλεπτα/1250W - 11 δευτερόλεπτα). Κάθε συμπίεση πρέπει να θερμαίνεται χωριστά. Μετά τον έλεγχο του βαθμού θέρμανσης της συμπίεσης, εάν είναι απαραίτητο, η συμπίεση μπορεί να θερμανθεί για επιπλέον 5 δευτερόλεπτα.

Κρύα χρήση:

Ανακουφίζουν τον πόνο και το πρησμένο στήθος λόγω υπερχείλισης ή μαστίτιδας. Για να αποφευχθεί η ολίσθηση των περιτυλίξεων, μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στο σουτιέν.

Τρόπος παρασκευής: οι κομπρέσες πρέπει να τοποθετούνται στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Τα περιτυλίγματα πρέπει να εφαρμόζονται με την πλευρά να καλύπτεται με ύφασμα.

Προειδοποίηση!

Προϊόν μόνο για εξωτερική χρήση - μην το χρησιμοποιείτε για σκοπούς άλλους από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω.

Χρησιμοποιήστε το για 20 λεπτά το πολύ.

Πλύνετε με ήπιο σαπούνι, απορρυπαντικό.

Μην βάζετε βαριά αντικείμενα στις κομπρέσες.

Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά.

Διάμετρος περιτυλίγματος: 17 cm

Οι μπαταρίες δεν πρέπει να θερμαίνονται περισσότερο από αυτό που συνιστά ο κατασκευαστής. Η θέρμανση σε αντίθεση με τις οδηγίες μπορεί να τα καταστρέψει. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία των κομπρέσων πριν από τη χρήση. Η υπερβολική θέρμανση ή η υπερβολική εφαρμογή μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό. Μην το χρησιμοποιείτε σε ευαίσθητο δέρμα ή ανοιχτά τραύματα. Χρησιμοποιήστε μόνο υπό την επίβλεψη ενήλικα. Μην τρυπάτε και/ή καταπίνετε το περιεχόμενο των κομπρέσων. Μην αποκοιμηθείτε με κομπρέσες. Εάν αντιμετωπίζετε σοβαρό, επίμονο, χρόνιο πόνο, επικοινωνήστε με το γιατρό σας.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
AKUKU-56101
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος