Tommee Tippee Επιθέματα Θηλασμού

3,43 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
AK-022
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Θέλετε να νιώθετε άνετα παρόλο που το μωρό σας θηλάζει; Τα επιθέματα θηλασμού Tommee Tippee σας φροντίζουν ως μητέρα και ως γυναίκα. Χάρη σε αυτά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαρροή γάλακτος από το στήθος σας και επειδή είναι πολύ λεπτά, κανείς δεν θα δει ότι τα χρησιμοποιείτε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας άνεση και ευκολία μεταξύ του θηλασμού.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

- Υπεραπορροφητικό

- Αναπνέει

- Λεπτό και διακριτικό

- Μαλακό, μεταξένιο μαξιλάρι

- Περίγραμμα

- Αντιολισθητικό, εξοπλισμένο με κόλλα

Τα επιθέματα θηλασμού Tommee Tippee είναι μεγάλα, άνετα, μίας χρήσης επιθέματα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Κάθε ένθετο αποτελείται από ένα αδιάβροχο υπόστρωμα, ένα στρώμα που συγκρατεί την υγρασία και ένα εξαιρετικά μαλακό εσωτερικό στρώμα για να σας κρατά τέλεια στεγνό. Είναι εξαιρετικά ελαφριά, επομένως είναι εντελώς αόρατα κάτω από τα στρώματα των ρούχων.

Τα επιθέματα θηλασμού αναπνέουν πλήρως και εφαρμόζουν άνετα στο στήθος. Χάρη στο εξαιρετικό κράτημα, δεν θα νιώσετε ποτέ καμία ενόχληση. Ταυτόχρονα, χάρη στην εξαιρετική τους απορροφητικότητα, είναι αδύνατο να διαρρεύσουν τρόφιμα από το ένθετο.

Η συσκευασία περιέχει 50 τεμάχια επιθέματα στήθους μιας χρήσης.

Επειδή τα επιθέματα θηλασμού Tommee Tippee είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και αναπνέουν, είναι τέλεια ακόμη και για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα και ερεθισμούς κατά το θηλασμό. Χάρη στην εξαιρετική του απορροφητικότητα, το στήθος παραμένει στεγνό και η ειδική υφή στα ένθετα σάς επιτρέπει να τα διατηρείτε καθαρά και άνετα στη χρήση.

Πλεονεκτήματα των πάτους Tommee Tippee:

- Λεπτό και περίγραμμα

- Υπεραπορροφητικό, αλλά ταυτόχρονα αναπνεύσιμο

- Διαθέτουν κόλλα που τους εμποδίζει να κυκλοφορούν στο σουτιέν

- Διπλό συσκευασμένο

- Εξαιρετικά αποτελεσματικό και πολύ άνετο στη χρήση

Γνώμες μητέρων που χρησιμοποιούν επιθέματα στήθους Tommee Tippee:

«Τα καλύτερα ένθετα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Είναι πραγματικά απορροφητικά. Έχουν μεγάλη επιφάνεια και εφαρμόζουν όμορφα στο στήθος. Έχουν μεγάλη πρόσφυση χάρη στην αυτοκόλλητη ταινία. Είναι πολύ ευαίσθητα και η υφή στην επιφάνεια του ένθετου εμποδίζει τη διαρροή των τροφίμων. Δεν ερεθίζουν το στήθος μου, δεν τα νιώθω καν όταν είναι ερεθισμένο το στήθος μου.

«Τα καλύτερα ένθετα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Εφαρμόζουν όμορφα στο στήθος, είναι λεπτά αλλά απορροφητικά και δεν φαίνονται κάτω από το σουτιέν. Παρόλο που δεν έχω μεγάλο στήθος, αυτά είναι τα μόνα επιθέματα που δεν κινούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας και δεν έχουν διαρροή.

«Τα καλύτερα απορροφητικά που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Απορροφούν το γάλα, μετατρέποντάς το σε τζελ, έτσι το στήθος και τα εσώρουχα παραμένουν στεγνά».

«Τα δοκίμασα γιατί ήρθαν με θήλαστρο. Πολύ καλοί πάτοι. Απαλό, διακριτικό, αέρινο, λεπτό και ταυτόχρονα απορροφητικό. Ταιριάζουν άνετα στο στήθος, αλλά δεν ξεχωρίζουν κάτω από τα ρούχα. Ανετος. Το προτείνω σε όλους τους θηλάζοντες!»

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
AK-022
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος