Chicco Μόμπιλε Κούνιας Με Μουσική Και Περιστροφή Carouzel Για Νεογέννητα Μπεζ

Chicco Μόμπιλε Κούνιας με Μουσική και Περιστροφή Carouzel για Νεογέννητα Μπεζ

ΠερισσότεραShow less
42,85 €
4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες 37 αντικείμενα
Κωδικός:
CHICZ-0911
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Το πρώτο μόμπιλε καρουζέλ σχεδιασμένο για κρεβάτια Chicco Next2Me. Ταιριάζει επίσης στα περισσότερα βρεφικά κρεβάτια για κορίτσια και αγόρια.

Η ατμόσφαιρα του ύπνου είναι ζωτικής σημασίας για έναν ήρεμο και υγιή ύπνο ενός παιδιού. Μετά το μπάνιο και την περιποίηση, θα πρέπει να μειώσετε το φως, αλλάζοντας το από το έντονο φωτιστικό οροφής σε ένα νυχτερινό φωτιστικό. Μια ιδανική λύση θα ήταν ένας παιδικός προβολέας, π.χ. σε μορφή καρουζέλ πάνω από ένα παιδικό κρεβάτι.

Το καρουσέλ Next2Dreams με παιχνίδια από τη σειρά Chicco First Dreams προσφέρει ένα λεπτό φως καθώς και έναν αριθμό ηρεμιστικών ήχων σε μορφή κλασικής μουσικής (Chopin, Schumann, Offenbach), η οποία, όταν είναι ενεργοποιημένη, διαρκεί για 20 λεπτά, ή λευκός θόρυβος, οικείος στο παιδί από την περίοδο που ζούσε στην κοιλιά της μητέρας του. 

Τα τέσσερα μενταγιόν που περιστρέφονται στο ρυθμό της μουσικής, κατασκευασμένα από απαλό ύφασμα που είναι ασφαλές για το μωρό, είναι γνωστά από άλλα παιχνίδια της σειράς First Dreams: ένα σύννεφο, ένα φεγγάρι, ένα αστέρι και ένα αρκουδάκι.

Το κύριο πάνελ του καρουζέλ, με ένα χαμογελαστό φεγγάρι και ένα μικροσκοπικό αστέρι, μπορεί να αφαιρεθεί από ολόκληρη τη δομή και να τοποθετηθεί ελεύθερα σε άλλα παιδικά έπιπλα ή καροτσάκια.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
CHICZ-0911
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος