NUK Turtle cooling Οδοντοφυΐας Σε Σχήμα Χελώνα

4,31 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NP-035996
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

NUK Turtle cooling οδοντοφυΐας – φτάνει σε κάθε σημείο του στόματος και διευκολύνει την οδοντοφυΐα

Έρχεται μια στιγμή που ό,τι έρχεται στα χέρια ενός παιδιού πηγαίνει κατευθείαν στο στόμα του. Μαζί με τα σάλια και τον ανήσυχο ύπνο, αυτά είναι σημάδια ότι αρχίζουν να βγαίνουν τα πρώτα δόντια. Η οδοντοφυΐα μπορεί να είναι επώδυνη και ιδιαίτερα δυσάρεστη. Τα παιδιά συχνά έχουν έντονη ανάγκη να δαγκώσουν και να μασήσουν διάφορα αντικείμενα για να ανακουφίσουν τον πόνο της οδοντοφυΐας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Turtle cooling toother βοηθά στο μασάζ των ούλων και διευκολύνει την οδοντοφυΐα. Τα στοιχεία ψύξης και μασάζ της οδοντοφυΐας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να φτάνουν σε κάθε σημείο του στόματος και να ευθυμούν γρήγορα το παιδί.

Χελώνα ψύξης δοντιών - εντατική ψύξη και μασάζ

Ο οδοντοφυΐας ψύξης Turtle έχει τέσσερα στοιχεία γεμάτα με αποστειρωμένο νερό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κρυώσει στο ψυγείο. Η ψύξη έχει καταπραϋντική επίδραση στα ερεθισμένα ούλα του μωρού. Προσοχή όμως, μην βάζετε τον οδοντοστοιχείο στην κατάψυξη ή στην κατάψυξη! Εάν είναι πολύ κρύο, μπορεί να προκαλέσει κρυοπαγήματα στα χείλη ή στο εσωτερικό του στόματος. Οι διαφορετικές υφές της οδοντοφυΐας παρέχουν διαφορετικές αισθητηριακές εμπειρίες, καθώς και ένα απαλό μασάζ. Επιπλέον, το δάγκωμα και το μάσημα διεγείρουν την παραγωγή σάλιου, το οποίο καταπραΰνει επιπλέον τους ερεθισμούς στη στοματική κοιλότητα.

οδοντοφυΐες NUK – πρακτική βοήθεια κατά την οδοντοφυΐα

Οι πρακτικές μας οδοντοφυΐες όχι μόνο παρέχουν ανακούφιση κατά την οδοντοφυΐα, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά παιχνίδια. Μια πολύχρωμη χελώνα από διάφορα υλικά διεγείρει την αίσθηση της αφής των παιδιών. Χάρη στο μεγάλο άνοιγμα, μπορεί να πιαστεί εύκολα.

Το Turtle Cooling Teether δεν μπορεί να βράσει. Συνιστούμε να πλένετε την οδοντοφυΐα με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό και να την στεγνώνετε καλά.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NP-035996
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος