NUK Οδοντοφυΐα Σε Σχήμα Ιππόκαμπου

6,79 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
NP-035994
Μάρκα:
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

NUK οδοντοφυΐες – πρώτες βοήθειες για τα πρώτα δόντια!

NUK Universal Teether Seahorse:

• προορίζεται για παιδιά από 3 μηνών

• μαλακά και σκληρά στοιχεία – για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών του παιδιού

• φτάνει σε κάθε σημείο του στόματος

• εύκολο κράτημα

• το αστείο σχήμα ενός ιππόκαμπου σε ζωηρά χρώματα τραβάει την προσοχή του παιδιού και του φτιάχνει τη διάθεση

• δεν περιέχει δισφαινόλη Α (BPA)

Η NUK προσφέρει μια σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τον οδοντίατρο Dr. Hubertus von Treuenfels, και είναι προσαρμοσμένο στα φυσικά στάδια ανάπτυξης της στοματικής κοιλότητας του παιδιού. Ξεκινώντας από τις καταπραϋντικές πιπίλες, μέσα από διάφορες οδοντόβουρτσες και οδοντόβουρτσες για παιδιά - όλα τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες του παιδιού.

Όταν αρχίζουν να βγαίνουν τα πρώτα δόντια, το δάγκωμα σε διάφορα αντικείμενα μειώνει την ένταση που δημιουργείται στη γνάθο. Τα παιδιά πιέζουν τα ούλα, κάτι που τα βοηθά να μειώσουν τον πόνο στο στόμα. Το μάσημα και το δάγκωμα διεγείρουν τη ροή του σάλιου, το οποίο εξουδετερώνει τα βακτήρια και τα οξέα στο στόμα, τα οποία αργότερα μπορεί να οδηγήσουν σε τερηδόνα. Ωστόσο, πολλά αντικείμενα που βάζουν τα παιδιά στο στόμα τους μπορεί να είναι επικίνδυνα λόγω αιχμηρών γωνιών και άκρων ή μπορεί να περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες. Η καλύτερη εναλλακτική είναι οι οδοντογλυφίδες NUK. Προσαρμοσμένα στο μέγεθος του παιδικού στόματος, με ευχάριστη επιφάνεια με προεξοχές, φυσικά όλα είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες.

Η καθολική οδοντοφυΐα NUK Seahorse είναι ιδανική για κάθε στάδιο της οδοντοφυΐας. Διαθέτει σκληρές και απαλές επιφάνειες που παρέχουν ένα σταθερό ή απαλό μασάζ ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του μωρού κατά την οδοντοφυΐα. Ο οδοντοφυΐας γενικής χρήσης έχει τέτοιο σχήμα που φτάνει σε κάθε σημείο του στόματος, τόσο στα μπροστινά όσο και στα πίσω δόντια. Επιπλέον, η ειδική υφή της επιφάνειας εξασφαλίζει ένα ευχάριστο μασάζ στον ουρανίσκο και τα ούλα. Η ικανότητα να αρπάζει και να δαγκώνει με διάφορους τρόπους αποσπά την προσοχή του μωρού από τον πόνο της οδοντοφυΐας και το χαροποιεί.

Για να κάνουν την περίοδο της οδοντοφυΐας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, οι οδοντοφυΐες της NUK όχι μόνο κάνουν μασάζ στα ούλα, αλλά φτιάχνουν και εξαιρετικά παιχνίδια. Ένα καθολικό οδοντοφυΐα με γοητευτικό σχήμα ιππόκαμπου προσελκύει την προσοχή του παιδιού και το ενθαρρύνει να παίξει στον υποβρύχιο κόσμο. Προσαρμόζεται στα μικρά χέρια ενός παιδιού και επομένως είναι εύκολο να το πιάσετε.

Οι οδοντογλυφίδες NUK είναι κατασκευασμένες από πλαστικό υψηλής ποιότητας, δεν περιέχουν δισφαινόλη Α (BPA) και συμμορφώνονται με το πρότυπο EN 71, ώστε το παιδί να μπορεί να παίζει με ασφάλεια μαζί τους και να τις βάζει στο στόμα.

 

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
NP-035994
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος